FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Dumitru Costin a propus barajul Rapid - Chiajna, iar acum şi-a dat demisia din CEx

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 16:26

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, Dumitru Costin, a demisionat din funcţia de membru al Comitetului Executiv al FRF, a declarat la finalul şedinţei de miercuri, de la Casa Fotbalului, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba.

" Dumitru Costin şi-a dat demisia. Nu a spus un motiv anume, dar probabil că l-a apăsat propunerea făcută de dînsul, cu barajul dintre Concordia şi Rapid. El a fost un om cu foarte bune intenţii, însă s-a simţit vinovat de acest lucru. Aşa şi-a motivat dînsul decizia. Foarte multă lume l-a apostrofat şi a vorbit urît la adresa lui şi atunci a considerat că este mai bine să iasă din Comitetul Executiv. Mie îmi pare rău că la prima mea participare am debutat cu o demisie a unul membru al Comitetului Executiv", a spus Horoba, membru în Comitetul Executiv al FRF.

Sindicatul fotbaliştilor va avea un reprezentant în Comitetul Executiv al FRF, acesta urmînd să fie stabilit în luna septembrie.

Dumitru Costin a fost cel care a propus în Comitetul Executiv al FRF disputarea unui meci de baraj pentru menţinerea în primul eşalon, între echipa Rapid, care nu a îndeplinit criteriul financiar din manualul de licenţiere, şi Concordia Chiajna, formaţia retrogradată sportiv cel mai bine clasată (locul 15 în sezonul precedent).

Propunerea sa a fost adoptată cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă, dar a fost apoi desfiinţată de TAS, care cerut FRF după două etape disputate din Liga I să reintroducă Concordia Chiajna în primul eşalon în locul Rapidului, deşi giuleştenii cîştigaseră barajul cu 2-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
realrapid
realrapid  •  15 August 2013, 10:43

horoba mai lipsea,cand scapam oare de relicvele comuniste ?

petrusm
petrusm  •  14 August 2013, 22:27

POATE CA A VRUT SA II SCOATA NEVINOVATI PE NAS SI PE ORACOL ... NU ASA DEGEABA ...

strajerul
strajerul  •  14 August 2013, 21:49

al nai.bii cum au gasit vinovatul... :))) mitica si sandu nici usturoi n-au mancat nici gura nu le pute

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close