FOTBAL  »  Superliga  »  JEAN PĂDUREANU A MURIT

Dumitru Dragomir a răbufnit după moartea lui Jean Pădureanu: "A fost nevinovat! Pușcăria l-a omorât"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2016 17:54

Dumitru Dragomir este de părere că Jean Pădureanu a fost nevinovat și nu ar fi trebuit să facă închisoare și consideră că legăturile acestuia cu sistemul "Cooperativei" au fost în mare parte exagerări.

" Jean Pădureanu a murit sărac, toată averea și-a băgat-o în fotbal și a făcut pușcărie complet nevinovat. Vedem atâția care sunt eliberați pentru motive medicale, dar Jean Pădureanu a făcut pușcărie deși era foarte, foarte bolnav. Pușcăria l-a omorât, i-a luat cel puțin 5-6 ani din viață. El a suferit enorm, pentru că a pierdut toți banii și a fost băgat și la pușcărie nevinovat", a spus fostul președinte al LPF, citat de AGERPRES.

Dragomir a comentat și în legătură cu faptul că Pădureanu a fost considerat tatăl "Cooperativei" și a fost acuzat că, ani la rând, a coordonat mașinăria meciurilor trucate din România, apogeul fiind atins în anii '90-2000.

"Eu îl cunosc de mult timp pe Jean Pădureanu, fiecare spune ce vrea, dar de-a lungul timpului au fost multe, multe exagerări în ceea ce îl privește", a adăugat Dumitru Dragomir.

Jean Pădureanu a murit azi-noapte, din cauza problemelor grave de sănătate. "Lordul" suferea de un cancer generalizat, la care s-au adăugat și alte boli precum diabet, probleme cardiace și Alzheimer, iar starea lui s-a agravat în ultimele zile.

Citește și:

» A murit Jean Pădureanu! A fost cel mai longeviv președinte de club din România, dar și părintele Cooperativei

» Ultimul interviu acordat de "Lord" pentru GSP: povești despre închisoare și mari probleme de sănătate

» 58 de ani pentru Gloria Bistrița » Cele mai importante cifre ale carierei lui Pădureanu; 2 trofee și 10 superjucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Decembrie 2016, 21:55

D*zeu sa-l ierte, mie mi-a fost simpatic nu ma bucur de nimeni cand intra la puscarie. Sunt si cazuri care obliga la asa ceva ,vorbesc de criminali ,viloatori , hoti incurabili, pericole sociale. In cazul lui Padureanu imi pare rau de el ,si in varsta si bolnav, asta este ,pacat am uitat sa fim oameni.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  30 Decembrie 2016, 21:25

*** *** de securist,*** de dragomir,speram ca ***!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  30 Decembrie 2016, 19:36

Dumnezeu să-l odihnească-n pace!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează