FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-1

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, concluzie nemiloasă după eșecul suferit de FCSB: „N-am să înțeleg niciodată, chiar nu sunt în stare să găsească pe cineva acolo?”

Dumitru Dragomir +23   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 21:57 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 22:51

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat, la GSP Live, deznodământul derby-ului FCSB - CFR Cluj 0-1. Mitică și-a ales remarcații partidei, explicând cum s-a făcut diferența în favoarea vișiniilor. 

„Corleone” susține răspicat că FCSB ar avea nevoie de un fundaș central, acolo unde Tamm și Dawa continuă să fie nesiguri aproape etapă de etapă. Totodată, Dragomir laudă schimbările efectuate de Dan Petrescu și numește câte un remarcat din fiecare tabără, Andrei Vlad, respectiv Claudiu Petrila. 

Dumitru Dragomir, concluzie nemiloasă după eșecul suferit de FCSB în derby

„Ambele reprize au fost bunicele. Nu rele, bunicele. La schimbări, a fost puțin haos la Steaua. Schimbările lui Petrescu au fost nemaipomenite. Eu am știut rezultatul, puteam să pun o sumă mare de bani, doar că nu joc la jocuri de noroc. 

FCSB nu e mai valoroasă decât CFR. Degeaba are câțiva tineri... îl are pe Tavi Popescu, care e trăsnet, fotbalist de cupe europene. În rest...n-am să înțeleg niciodată, nu sunt în stare să găsească un fundaș central de valoare?! Portarul FCSB-ului a fost de senzație (n.r. - Andrei Vlad), putea fi 4 sau 5 la 2. Ambii lor portari sunt de mare valoare. 

L-ați văzut pe Petrescu? Cum a văzut că au cedat fizic mijlocașii lor centrali (n.r. - Deac și Bordeianu) , imediat a schimbat și a băgat doi proaspeți. Asta înseamnă să fii antrenor. Schimbările FCSB-ului n-au fost inspirate, a fost haos după schimbări! În orice caz, a fost un meci bunicel!”, a spus Dragomir, în emisiunea moderată de Alberto Boțoghină. 

Am doi remarcați după acest meci. Vlad, fraților! A scos trei goluri ca și făcute. Mă gândesc ce reflexe a avut! Iar de la CFR Cluj l-aș remarca pe Petrila

- Dumitru Dragomir

...despre ratarea lui Florinel Coman din repriza a doua: „Dai cu latul din 6 metri? Trebuia să dea altfel acolo. N-are forță, nu împinge în picioare, e așa de firav”.

...despre lupta la titlu: „Se vor înfrunta cel mai bun antrenor, Dan Petrescu, și cel mai bun manager, Gică Hagi. Dar oricine s-ar înfrunta, tot CFR iese câștigătoare”. 

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului FCSB - CFR Cluj 0-1

+19 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Naum l-a luat tare pe Gigi Becali: „Știu sigur că ați bătut palma să vină antrenor la FCSB. Confirmați?” » Replică tranșantă a patronului FCSB: „Nu vă mint”

GALERIE FOTO Cum a apărut Compagno la „oficială”, la 4 zile după ciocnirea gravă cu Olaru. Detaliul surprins de reporterii GSP

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
username_2
username_2  •  16 Decembrie 2022, 09:38

gesepiștii, ce vă faceți voi dacă moare relicva comuniștă corleone?...cînd o să moară milițianu voi o să dați faliment, nu o să mai aveți subiecte, voi altceva nu mai știți numa articole cu milițianu comunist...rați ai *** de ***, sînteți la fel de scîrboși gesepiștii ca și mecla comunisto-securistoidă din poză

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  16 Decembrie 2022, 09:31

Burca și Bordeianu dacă aseară jucau la Steaua erau clar eliminați...Fraieri adversarii lui Messi că ăștia când sunt driblați nu l iau în brațe ca acești fotbaliști români de națională atât de inovatori !!!Și că a venit vorba de Messi ...Va aduceți aminte când toată presa și GSP punea problema de eliminare la un henț al argentinianului ? Aseară nimeni nu a sughițat pentru un henț voit al unui clujean...Ba Angheluță l a felicitat pe Bordeianu pentru o simulare care l-ar fi păcălit pe arbitru !!!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  16 Decembrie 2022, 09:27

Petrila evidențiat ? Pentru tunsoare poate !!! Petrila este la ani lumina fata de ce a arătat Popescu...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează