FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir a dat verdictul: „Ia campionatul la 6 puncte diferență!”

Mitică Dragomir
Mitică Dragomir

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 12:39 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 12:49

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste din România, este de părere că FCSB este cea mai bună echipă din Superligă și va câștiga, fără emoții, campionatul în acest sezon.

După primele 10 etape, FCSB este pe primul loc în Superligă, cu 25 de puncte și are 6 puncte în plus față de CFR Cluj, ocupanta poziției secunde. Ardelenii au un meci mai puțin jucat. 

Roș-albaștrii au învins, deja, 4 din cele 5 adversare din play-off-ul sezonului trecut. Echipa patronată de Gigi Becali a câștigat cu CFR Cluj (1-0), Universitatea Craiova (3-0), Farul Constanța (1-0) și Sepsi OSK (5-2). Derby-ul cu Rapid este programat în etapa 15#, pe 4 octombrie.

Barcelona a mai pierdut un titular! » Ce șanse are să prindă „El Clasico”
BARCELONA
Barcelona a mai pierdut un titular! » Ce șanse are să prindă „El Clasico”

Dumitru Dragomir consideră că FCSB va lua campionatul la cel puțin 6 puncte distanță, chiar și după înjumătățirea care se face înainte de play-off. Acesta mai spune că roș-albaștrii vor ieși campioni, chiar și în cazul în care vor avea parte de arbitraje potrivnice.

Dumitru Dragomir: „Poate CFR să aibă şi pe NATO în dreptul lor, nu are ce să îi facă”

„Ştii la câte puncte ia FCSB campionatul? Notează, te rog. Chiar dacă se înjumătăţesc. Suntem pe 25 septembrie. La cel puţin 6 puncte de a doua clasată. Cu tot cu arbitraje. Poate CFR să aibă şi pe NATO în dreptul lor, nu are ce să îi facă.

Înjumătăţirea punctelor e o mare tâmpenie. Are echipă bună, nu ai ce să-i faci. Neluţu Varga s-ar putea să piardă şi locul 2″, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Dumitru Dragomir: „Dawa într-o zi se satură și pleacă”

Joyskim Dawa a fost ținta unor atacuri rasiste după egalul, 2-2, de pe terenul lui Hermannstadt, meci în care stoperul a gafat decisiv. Dragomir crede că fundașul camerunez va pleca în cazul altor atacuri rasiste.

„Nu-l văd pe Dawa să reziste la tăvăleală. Mă gândesc că într-o zi se satură şi pleacă. Ăsta e un pericol pentru că sunt oameni care nu rezistă la tăvăleală. Puţini oameni am cunoscut în decursul vieţii mele care rezistau la astfel de treburi”, a continuat fostul șef LPF.

  • Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

Ionuț Lupescu a dezmințit „negocierile” invocate de Andrei Nicolescu: „A fost o discuție amicală, nimic important”
DINAMO
Ionuț Lupescu a dezmințit „negocierile” invocate de Andrei Nicolescu: „A fost o discuție amicală, nimic important”
MM Stoica anunță că negociază cu un jucător important: „Ne-am pus la masă și am avut niște discuții”
FCSB
MM Stoica anunță că negociază cu un jucător important: „Ne-am pus la masă și am avut niște discuții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  02 Octombrie 2023, 17:14
Postat de valuerecord pe 30 Septembrie 2023, 15:48

te faci singur de ras cand vii cu exemplul asta tinand cont ca ,chiar voi in 2022 ati avut 14 puncte avans si daca nu era voluntari echipa *** kfrului chiar il pierdeati. deci exemplul tau este prost rau de tot. exemplul meu este perfect. se injumatatesc punctele dar daca te duci la 15-20 de puncte de locul 2,cu tot cu injumatatire sunt zero sanse sa mai poti pierde titlu. nu poate o echipa sa bata tot in sezonul regular si dupa sa piarda pe banda rulanta in playoff si fix locul 2 sa castige tot in playoff. prea multi de daca.

Nu știu de ce tot susții că țin cu CFR. Eu țin cu Rapid. Și exemplul meu se referea la CFR, care avusese vreo 14 puncte avans și le-o luase FCSB înainte. A pierdut în penultima etapă cu Dinamo și așa a luat atunci CFR titlul.

Stelian66
Stelian66  •  01 Octombrie 2023, 09:12
Postat de valuerecord pe 30 Septembrie 2023, 15:43

de ce marmota? am facut 25 de puncte din 30 posibile. crezi ca nu putem face 13 din 15 posibile? mai ales ca jucam cu echipele mai slabe acum.

Speranța moare ultima .zukces !

mehigh_ms
mehigh_ms  •  01 Octombrie 2023, 07:56
Postat de concret pe 30 Septembrie 2023, 16:49

fcfcsb a fost, este si va ramane rusinea romaniei. Ciobanul este cancerul fotbalului romanesc, iar circul lui de echipa e umilita an de an in Europa de nume "grele" precum Karagandy, Silkeborg, Nordsjaelland si tot asa. Ca na, in Conference League se joaca pe bune, nu sunt omeniile cu care e obisnuita fcsb in mamaliga 1. Rusinilor, rasilor, voi gigimea reprezentati tot ce e mai urat, mai jenant, in sport si in viata in general.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close