FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VALIZA"

Dumitru Dragomir: "Gigi auzise că CFR-ul ar premia U Cluj să piardă, aşa că a trimis valiza. DNA-ul e din Cluj şi a fost influenţat s-o urmărească"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2008 00:00

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, spune că a interzis premierea pentru că Gigi Becali făcea fotbalul românesc de rîs.

"Nu mă interesează aceste stenograme. Premierea nu este acceptată de noul regulament, dar nu se mai scad puncte, se dau amenzi foarte mari. Eu nu fac judecata comisiilor FRF. Încă nu s-a dat un verdict, totul ţine de FRF, nu de LPF.

Stenogramele pot fi luate din context, de asta nu au valabilitate în instanţe. Orice preşedinte dacă mă sună să mă întrebe ceva, îi spun totul din punct de vedere regulamentar, un exemplu fiind şi cazul transferului lui Semedo la Vaslui, cînd am spus că nu se poate.

Am interzis premierea pentru că Gigi Becali ne făcea de rîs. În Spania nu sînt interzise. Gigi Becali a auzit că CFR-ul i-ar premia pe cei de la U Cluj să piardă, aşa că a vrut să îi premieze el ca să cîştige. CFR-ul nu avea cum să piardă campionatul. DNA-ul e din Cluj şi a fost influenţat să urmărească valiza", a spus Dumitru Dragomir la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  18 Decembrie 2008, 22:39

mitica du te bah si te plimba ca iar dai limbi in fundu lu gigi

 •  18 Decembrie 2008, 22:08

Echipea de oi de langa cimitir e mizeria fotbalului romanesc. Pana cand nu va fi retrogradata asemeni lui juventus sau marseille, fotbalul din romania se va zbate intr-o mocirla ordi-nara. Atata timp cat oierul, mitica dragomir, piturca si altii nu vor fi interzisi din viata sportiva, romania nu va realiza niciodata nimic in materie de fotbal.

 •  18 Decembrie 2008, 22:08

Iar faci pasul la ofsaid Mitica? Ti-e teama ca au inregistrari si cu tine si ca te va da Gigi in git? Asa sa fie atunci! Puscarie sprincenata!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează