FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

VIDEO EXCLUSIV Pe cine mizează Dumitru Dragomir să conducă fotbalul românesc: „E tare de tot! Poate fi și la FRF, și la LPF în același timp”

Pe cine mizează Dumitru Dragomir să conducă fotbalul românesc: „E tare de tot! Poate fi și la FRF, și la LPF în același timp”
Pe cine mizează Dumitru Dragomir să conducă fotbalul românesc: „E tare de tot! Poate fi și la FRF, și la LPF în același timp”

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 11:26 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 11:41

În direct la GSP LIVE, Dumitru Dragomir a analizat situația de la Liga Profesionistă de Fotbal.

Fostul șef al LPF a numit o listă cu potențiali înlocuitori ai lui Gino Iorgulescu, actualul președinte. Printre numele alese de Dragomir se numără Ciprian Marica, Gică Popescu, Valeriu Argăseală și Dani Coman.

Așa și-a motivat Săpunaru colegii! Discurs emoționant înainte de Rapid - CFR Cluj
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Așa și-a motivat Săpunaru colegii! Discurs emoționant înainte de Rapid - CFR Cluj

VIDEO Pe cine vede Dumitru Dragomir la conducerea LPF

„Avem destui care pot fi președinți la LPF. Poate fi Marica, care e un tip foarte elevat și cizelat. Mai e și Gică Popescu, care e încă tânăr. Vă mai spun un om serios: Valeriu Argăseală. El a putea conduce cu ușurință Liga Profesionistă de Fotbal. Dar nu cred că-l lasă Gigi să plece.

Aș mai spune că și Florin Prunea ar putea să conducă. Nu e băiat prost deloc. Și mai e unul care poate conduce Liga și FRF în același timp: Dani Coman. E tare de tot”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE. 

Pe Burleanu nu-l mai poate da nimeni afară. Stă până vine un politician care îi frânge gâtul. Sau până supără pe cineva din Servicii. Cum s-a întâmplat cu Mircea Sandu. Lui Burleanu nu-i pasă de statul FRF. Îi mai ia pe ăia printr-o deplasare a naționalei și le dă o masă, iar ăia ridică mâinile și votează. Nici politic nu-l mai dai jos. Doar să-l prinzi cu ceva...

 - Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir nu mai vrea în fotbal

Fostul conducător al Ligii a dezvăluit că nu mai are de gând să revină în fotbal, după ce în urmă cu un an a negociat achiziționarea Petrolului. 

„ Revenirea în fotbal e închisă. Aș fi putut... Am fost foarte aproape acum să iau Petrolul. Se făceau contractele... Dar am făcut o ședință cu familiei. Mi-au dat o oglindă și m-au întrebat «Câți ani ai?». Am spus că 78 și m-au întrebat «Vrei să mori la 79?». 

I-am zis fiului să conducă el, eu să fiu din umbră. «Eu la fotbal? Nici dacă mă împuști! Dacă vrei, facem asta pentru tine. Punem bani, luăm Petrolul, dar îl conduci și răspunzi. Nu mă bagi, nu mă implici», a zis el. Când am auzit asta... Am 78 de ani, mă apucam de navetă? Am fost în proporție patron de 95%. Eram cu contracte, cu avocați... S-a năruit totul într-o duminică, la o masă. 

În primii doi aș fi dus echipa în primele 5. Și după aceea mă băteam la titlu. Aș fi băgat bani. Riscam afacerile fiului meu. Aici trebuie să riști, 15-20 de milioane. Cine spune face fotbal fără bani e tâmpit. Înseamnă că nu are nicio treabă! Cum să aduci unul bun și să-i dai 3.000 de euro? Suntem nebuni? Nu poți juca așa în cupele europene”, a mai spus Dragomir.

Citește și: 

Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”

Aici e CFR Cluj făcută KO de FCSB! » Diferență uriașă după 10 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
ursull
ursull  •  26 Septembrie 2023, 15:53

Cu o bere și o sticlă de șampanie date lui „ PORTOCALĂ” de la Ploiești și gata......îl vor rezolva. HA HA HA.......

ursull
ursull  •  26 Septembrie 2023, 15:51

Cu o bere și o sticlă de șampanie date lui „ PORTOCALĂ” de la Ploiești și gata......îl vor rezolva. HA HA HA.......

gazistu
gazistu  •  26 Septembrie 2023, 15:11

daca zice Mitica, inseamna ca asa-i ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează