FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

VIDEO EXCLUSIV Rapid - CFR Cluj 2-0. Remarcații lui Dumitru Dragomir: „Puștiul ăsta se face bun!” + pe cine mizează acum în lupta la titlu

În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir a analizat meciul câștigat de Rapid, scor 2-0, în fața campioanei CFR Cluj.
În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir a analizat meciul câștigat de Rapid, scor 2-0, în fața campioanei CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 23:42 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 00:11

În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir a analizat meciul câștigat de Rapid, scor 2-0, în fața campioanei CFR Cluj. 

Dumitru Dragomir i-a remarcat pe cei doi portari, Horațiu Moldovan și Otto Hindrich, și a lăudat inspirația lui Mihai Iosif, antrenorul Rapidului. 

VIDEO Dumitru Dragomir: „Mihai Iosif e printre cei mai buni! Tot CFR ia campionatul”

„Hlistei a jucat senzațional, are o capacitate bună de efort. Rapid putea să mai dea vreo două goluri, dacă se forța puțin. Să știți că Rapid e greu de bătut, vine imediat pe două linii după ce pierde mingea. CFR n-a jucat absolut nimic! Nu știu ce se întâmplă cu ea. 

Și portarul Rapidului a fost bun, chiar dacă nu a avut mari probleme azi. Portarul de la CFR nu avut ce să facă. Puștiul ăsta (n.r. Otto Hindrich) chiar a apărat bine, se face portar bun. 

Iosif rămânea sigur la echipă, chiar dacă pierdea. Până la sfârșitul sezonului nu îl dă afară. E unul dintre cei mai buni antrenori din țară. Uitați ce face! Cine îl punea pe Hlistei fundaș dreapta? Dracu! Nici eu, care îl știu bine, nu îl puneam. Și schimbările pe care le face, are un ochi extraordinar”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Părerea mea e că tot CFR ia campionatul. FCSB ba are accidentați, ba are Covid. Nimeni nu știe ce e cu ei, nu au constanță
- Dumitru Dragomir

Citește și alte știri despre Rapid - CFR Cluj: 

Dan Petrescu, discurs sincer după eșecul cu Rapid: „Iei fix ce meriți! Trebuie să revenim la ce făceam în anii trecuți”

Show Mihai Iosif după meci: „Mi-era frică la 2-0. Îmi convenea mai mult 1-0!” + „Trăim într-o lume capitalistă fără moralitate”

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Cuvinte distrugătoare la adresa lui: “Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu. M-am săturat de mizeria lui”


Comentarii (8)
rocky5
rocky5  •  19 Octombrie 2021, 00:36

O fi el un primitiv, dar are dreptate când spune ca CFR va lua campionatul!

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  18 Octombrie 2021, 09:07

Nu mai face ti audienta cu campionatul romanesc, pute ți sa chemați înainte de meci oricare fosta vedeta sa filozofeze, n aveți privitori, n aveți spectatori

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Octombrie 2021, 07:19
Postat de contrabas3 pe 18 Octombrie 2021, 01:41

E amuzant/trist că vă luați de om, și nu de ce a spus el. Dincolo de hoțiile și păcatele lui de la Ligă, Mitică Dragomur este un om de fotbal foarte priceput. Părerea lui este obiectivă. Atât!

Așa este. Iar pe vremea lui și a lui Mircea Sandu ce fotbal avea , iar acum cu Burleanu și celălalt de la Ligă suntem aproape zero. Dar mulți postează fără să gândească!!! Felicitări Rapid!!! Felicitări Miță Iosif!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează