FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Avertisment pentru Edi Iordănescu: „Dacă echipa nu revine pe primele două locuri, sigur se va băga Becali iar”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 19:51 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 20:28

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu este convins că Gigi Becali iși poate îndeplini promisiunea de a nu se băga peste Edi Iordănescu la echipă.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Contactat de GSP.ro, Dragomir este de părere că Gigi Becali nu va rezista prea mult timp fără să se implice din nou la echipă, în cazul în care Edi Iordănescu nu duce echipa pe primele poziții.

„Dacă echipa nu revine pe primele două locuri, sigur se va băga Becali iar, pentru că n-are răbdarea necesară. 

Sunt banii lui și atunci el spune: «Eu am avut dreptate, pe banii mei eu am făcut lucruri bune până acum, iar datorită vouă, am dat înapoi și ia uite ce se întâmplă»”, a declarat Dumitru Dragomir.

Budescu, un plus pentru FCSB

Dragomir a vorbit și despre transferul lui Constantin Budescu la echipă, acesta considerând că aducerea mijlocașului va reprezenta un plus important pentru FCSB în acest sezon.

„Până acum spuneați că vinovat este antrenorul principal, adică Becali. Eu tot spuneam că vinovați sunt pentru că n-au adus jucători valoroși și că echipa suferă. 

Puștii aceștia jucau haotic, acum dacă l-au adus pe Budescu, lucrurile se vor schimba, pentru că ăsta știe bine să așeze jucătorii, prin pasele lui, iar jocul haotic o să dispară. Budescu e jucător bun. 

Dacă Edi îi face pe ceilalți să fugă mult, pentru că Steaua (n.r. FCSB) aici a suferit. Dacă luați datele statistice, alergau cu 15-20% mai puțin decât toți adversarii. FCSB nu e o echipă atât de valoroasă cum crede lumea. În afara lui Tănase, care știa ce joacă, restul haotic. 

Inclusiv Tavi Popescu, care în ultimele trei jocuri nici nu s-a văzut, ori de obosit, ori n-are capacitate de efort și începe să intre în anonimat și el. Poate cu venirea lui Budescu să se revigoreze echipa”, mai precizat acesta.

„Keșeru nu va sparge gura târgului. Bulgarii l/au scos în decor, iar noi l-am luat de bun”

„Oracolul din Bălcești” nu este impresionat de aducerea lui Claudiu Keșeru la FCSB și este convins că atacantul nu va avea prea multe reușite în tricoul vicecampioanei.

„Nici Keșeru și nici Budescu nu vor sparge gura târgului. Bulgarii l-au scos în decor pe Keșeru, iar noi l-am luat de bun, să vedem cât mai poate. El are lipici la gol așa, dar îi trebuie lui Edi (n.r. Iordănescu) timp să învețe echipa să joace după el. 

El de câte ori a jucat la echipa națională nu știu dacă a făcut două jocuri bune, e greu. El e bun în gura porții, dar ca să ajungi să dai goluri din gura porții trebuia ca echipa să aducă multe mingi acolo în față”, a precizat Dragomir.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE FCSB:

Controversă maximă în cazul Budescu: e sau nu e suspendat? FCSB cere lămuriri, FRF și LPF se contrazic

Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat că Istvan Kovacs e favorit să arbitreze FCSB - Dinamo: „Ce vreți să fac? Să începem cu circul de acum?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
c23665
c23665  •  10 Septembrie 2021, 01:48
Postat de tinn pe 09 Septembrie 2021, 23:23

că cam cât îi trebe la talpaneaua să promoveze :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn
tinn  •  09 Septembrie 2021, 23:28
Postat de rooster.adevar.at pe 09 Septembrie 2021, 21:01

Gata, a trecut și înmormântarea lui Patzaichin, gata și cu naționala, a reînceput avalanșă de articole cu și despre ciobandante și mbapeii lui

și te oftici? se oftică și impresarii care nu papă nimic?

tinn
tinn  •  09 Septembrie 2021, 23:25
Postat de stefan.. pe 09 Septembrie 2021, 20:43

Respect, CFR! Mândria fotbalului românesc. Presa gigista tot cu unghia in gât. :)))

Respect Steaua! roșie. Belgrad!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează