FOTBAL  »  Superliga  »  LUCESCU ACCIDENT AUTO

Dumitru Dragomir: "La valoarea lui, Lucescu trebuia să aibă şofer"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 22:02

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a vorbit despre accidentul rutier în care a fost implicat antrenorul Şahtiorului, Mircea Lucescu.

"Îmi pare rău pentru el. Eu, la vîrsta mea, mai greu conduc, îmi iau şofer. La valoarea lui, trebuia să aibă şofer. A scăpat, gata, dacă doctorii au spus, este stabil. La o anumită vîrstă, nu prea mai conduci.

Sînt dureroase astea la coaste, păcat, va suferi, dar îi trece, într-o lună aleargă. A scăpat el de problema cu inima, nişte coaste fisurate sînt un rahat!", a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
duralex
duralex  •  07 Ianuarie 2012, 00:29

Mai nea Mitica,esti un mare taran,fara maserati,fost militian,sergent minor,ori stie dracu ce grad ai avut......faci mult zgomot pt nimic,trebuia tu sa iesi la rampa cu declaratii idioate.Pt. inteligenti sofatul e o placere,pt cei ca tine,de la sergent minor in jos,le trebuie soferi. Esti impiedicat rau,ca un cal lasat singur pe pasune....hahahaha

vali_titan
vali_titan  •  06 Ianuarie 2012, 23:55

ce a inteles acest personaj dintr-un accident oribil? "ca lucescu e batran si ii trebuie sofer la valoarea lui" .. asta a lipsit de la clasele primare la cata minte lipsa are...la valoarea lui de manelist infect

headhunterz
headhunterz  •  06 Ianuarie 2012, 23:16

nişte coaste fisurate sînt un rahat!" ,inseamna ca el e plin de rahat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează