FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalistul de la FCSB care l-a convins pe Dragomir: „Poate să joace în orice campionat din Europa”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 10:11 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 10:34

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit în termeni laudativi despre Octavian Popescu (20 de ani), mijlocașul stânga de la FCSB.

„Oracolul din Bălcești” e sigur că Tavi Popescu ar putea juca în orice campionat al Europei și a numit singurul aspect la care „decarul” de la FCSB mai are de lucrat.

„Steaua e marea mea iubire
FCSB
„Steaua e marea mea iubire" » Altfel de interviu cu Adrian Neaga: fugea din cantonament la discotecă + ce cadou a primit de la Becali pentru grupele UCL

Dumitru Dragomir, laude la adresa lui Octavian Popescu

„Octavian Popescu e tare de tot! Dacă îl ia cineva acum și bagă puțină forță în el, poate să joace în orice campionat din Europa”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

În acest sezon de Liga 1, Octavian Popescu a bifat 20 de meciuri pentru FCSB, a marcat de două ori și a oferit 5 pase decisive.

Octavian Popescu, cea mai mare cotă de piață dintre tinerii jucători români

La sfârșit de an, cercetătorii elvețieni de la Institutul CIES Football Observatory au publicat un studiu făcut pe jucătorii născuți după 1 ianuarie 2002, care au acumulat experiență în întrecerile oficiale din 2022, luând în evidență 73 de ligi și campionate din întreaga lume, data expirării contractelor și valoarea estimată de piață.

CIES a alcătuit un Top 10 pe 20 de posturi diferite și cu un minimum de minute disputate în ultimele 12 luni, clasamente în care figurează patru fotbaliști U21 din Superliga: Tavi Popescu (FSCB), Robert Popa (FCU Craiova), Alexandru Pantea (FCSB) și Constantin Grameni (Farul).

La poziția de aripă stânga cu rază largă de acțiune figurează pe treapta a treia Octavian Popescu în regres în acest sezon. Cu un coeficient al experienței bun, 25,2, la fel ca al lui Anthony Elanga (Manchester United) și depășiți doar de Adam Hlozek (Leverkusen).

„Decarul” vicecampioanei a jucat 3.721 de minute în acest 2022, are 20 de ani și acord până în 2024, cu cea mai mare cotă de piață dintre tinerii români, 9 milioane de euro.

Octavian Popescu, după 1-0 cu Botoșani: „Este important că am revenit pe podium”

Citește și:

Porecla pe care o va primi Gigi Becali dacă îl va vinde cu 3 milioane de euro pe Compagno: „Numai așa o să îi spun!”

Mutarea decisivă de la FCU Craiova » Mititelu: „E primul an în care se întâmplă asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
istet10
istet10  •  29 Decembrie 2022, 21:32
Postat de calinescu_ pe 29 Decembrie 2022, 12:00

TZEPARI NENOROCITI ....!!!! ATI DISTRUS FOTBALUL ROMANESC ...!!!! ATI PROMOVAT DOAR INTERESE PERSONALE FARA SA VA PESE DE VALORILE REALE ....!!!!!

Acu sincer, care ar fi acele valori reale?

dobrin
dobrin  •  29 Decembrie 2022, 16:45

El ar putea sa joace, dar in campionatele puternice nu se pun manele in vestiar. Poate pe la turci sau arabi sa aiba muzica potrivita pentru a juca.

Hcm27
Hcm27  •  29 Decembrie 2022, 14:32

Nea Mitica,tu și cu Meme vorbiți de parcă ați jucat fotbal toată viata,pana ați ieșit la pensie.Sau ați fost antrenori pana atunci.Daca va dau o minge sa jucați zici ca se joaca pisica cu ghemul.Lasa aprecierile în seama profesioniștilor.E dreptca o părere poți avea,dar pentru asta nu e nevoie de interviu.Intră aici pe site și spuneți părerea.Foloseste un nik, Mitica Dragomir cel adevărat și spuneți părerea.Dar ne ești mata de vina.Vinovati sunt cei care te intervievează

Vezi toate comentariile (15)
Comentează