FOTBAL  »  Superliga  »  ARANJAMENTE

VIDEO Dumitru Dragomir se laudă pe WhatsApp cu blaturile de acum 30 de ani: „Unul corupea arbitri, altcineva corupea jucătorii și Federația”

Dumitru Dragomir / Sursă foto: GSP
Dumitru Dragomir / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 10:58 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 11:25

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, se laudă pe WhatsApp cu aranjamentele pe care le punea la cale în urmă cu trei decenii.

Pentru Mitică Dragomir, trecutul e un bumerang ascuțit. Chiar dacă în ultimii ani a încercat să-și creeze o imagine imaculată, fără pete, controversele de odinioară nu-l ocolesc pe cel care a condus LPF între 1996 și 2014. Ba chiar pare că Dragomir privește cu nostalgie spre vremurile în care jocurile de culise erau la ordinea zilei în fotbalul românesc.

Recent, Dragomir și-a pus la statusul de pe WhatsApp un clip de „epocă”, de 30 de secunde, din perioada în care relata cu nonșalanță despre aranjamentele la care lua parte. Înainte să fie șeful Ligii, cel supranumit „Corleone” a fost președinte la Chimia Râmnicu Vâlcea, FC Olt Scornicești, FCM Brașov și Victoria București.

Dumitru Dragomir se laudă pe WhatsApp cu blaturile pe care le punea la cale în urmă cu trei decenii

„Peste tot! Și pe la arbitri, și pe la un jucător, doi, că așa se obișnuia. Nu eram hoți, nu furam, nu făceam nereguli. Fiecare avea sarcină să rezolve câte ceva. Unul corupea arbitri, altul să corupă Federația, altcineva să corupă jucătorii. E un adevăr ce vă spun”, spunea Mitică Dragomir în urmă cu 30 de ani.

Dragomir, fără rețineri despre blaturi

În 2017, contul de youtube al emisiunii Replay de la TVR 1 a publicat noi imagini din timpului interviului acordat de Dumitru Dragomir la câteva luni de la Revoluția din '89. Fostul șef al LPF povestea cum a făcut blat cu arbitrul pentru ca echipa sa, Chimia Râmnicu Vâlcea, să câștige un meci, 3-2, cu Cetatea Turnu Măgurele.

Tot atunci, Dumitru Dragomir a povestit cum a aranjat un meci pe vremea când era conducător la Scornicești, în Divizia B.

Citește și alte știri de actualitate:

ANALIZĂ GSP Expulzaţii de la FCSB nu își mai revin » Jucătorii dați afară de Becali se prăbușesc în carieră!

EXCLUSIV „Intră cu FCSB, dați 100.000€” » Gigi Becali l-a cedat pe Dragoș Nedelcu în Liga 1, dar i-a pus clauze speciale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
lucian007
lucian007  •  04 Februarie 2022, 16:58

Un guno1!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  04 Februarie 2022, 16:56
Postat de misterverde pe 04 Februarie 2022, 16:42

Ce fariseu ești ... Pupați. Echipele susținute din bani publici.. rapid voluntari Iași CSa CSM etc(peste jumătate din liga este susținută din bugetul României .. că e mare rău ) Aceste echipe care în afara de topirea banului public nu aduc nimic ...vreți exemple ... Urziceni, Petrolul, otelul ? Unde sunt ? Cine a plătit după ei ? Noi românii ... Taxe și impozite .. roviniete .. etc. . pentru că statul să ne de-a. Fotbal și handbal :))

Ai probleme mari platitorule de impozite!!!

iung811
iung811  •  04 Februarie 2022, 16:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close