FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VASLUI 2-0

Dumitru Dragomir nu se fereşte: "Arbitrul de tuşă de la CFR-Vaslui a văzut ofsaidul, dar a vrut să «i-o tragă» lui Porumboiu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 11:46

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că Steaua îşi va reveni după meciul pierdut cu Pandurii (1-2) şi că arbitrul de tuşă din partida CFR - Vaslui 2-0 a vrut să "i-o tragă" lui Porumboiu.

"Nu o să fie nici o surpriză cu Sănătatea Cluj, vedeţi-vă de treabă. M-am uitat bine cum a pregătit Levy echipa în faţa lui Schalke. La cît au alergat în Europa League acesta a fost motivul care i-a făcut să piardă cu Tg.Jiu.  Grigoraş este un băiat serios, care a reuşit de cînd a intrat în fotbal. Nu se ceartă cu nimeni, nu înjură pe nimeni".

...despre asigurările în fotbal

"Nu înţeleg de ce jucătorii nu îşi fac asigurări? Pentru o lovitură la cap, companiile de asigurări trebuie să îţi dea bani. E o meserie foarte grea şi nici la box nu e atît de dur. Acolo, dacă primeşti un pumn, te arunci la pămînt".

...despre greşelile de arbitraj din CFR - Vaslui 2-0

"În meciul CFR-ului arbitrii au greşit. Băiatul lui Gh.Constantin e cinstit, dar nu are talent. Iar celălalt arbitru a văzut ofsaidul, dar a vrut să i-o tragă lui Porumboiu", a declarat Dragomir la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
petrusm
petrusm  •  23 Septembrie 2011, 22:42

IN AFARA DE APRECIERI SI PREZICERI CARE NU SE ADEVERESC , VORBA RECLAMEI ,, MAI NIMIC,, LA DON MITITICA VICTORIANUL... DE CAMPIONAT SI COMISII SE OCUPA FIFA, TAS-UL, UEFA...OARE DE CE ?

petrusm
petrusm  •  23 Septembrie 2011, 22:38

ORACOLE NICI NU MAI POMENESTI CAT RAU I-AI FACUT CRAIOVEI...MUSTRARI DE CONSTIINTA CEVA EXISTA ? CA I-AU TRAS-O ARBITRII LUI PORUMBOIU E STE UN LUCRU TRIST SI GRAV , NU ESTE DE RAS...DAR DE CE I-AI TRAS-O TU STIINTEI...SUTE DE MII DE SUPORTERI TE POMENESC...HAI UNIVERSITATEA CRAIOVA, CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI...

bruk
bruk  •  22 Septembrie 2011, 16:31
Postat de zunea pe 21 Septembrie 2011, 18:10

Ba bruk veziti de steaua ta si de jijica a tau. Te gasesti sa comentezi aici. 1.Dusan Kuciak-avea probleme la mansarda.. 2.Christian Pouga- dorea mai multi bani(si nu merita), de asta a plecat. 3.Marko Ljubinkovič- a fost afara de moldovan parca 4.Costly- a avut probleme cu un interlop din vaslui Asa ca fugi la stana si lasa comentatu aiurea unde nu iti fierbe oala.

Cu cine t certi ma pamblicarule ? visezi stane

Vezi toate comentariile (13)
Comentează