FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Dumitru Dragomir, aproape de o revenire de senzație în fotbal: „Ieri trebuia să semnăm actele” + Ce l-a făcut să se răzgândească

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 12:11 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 12:14

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, a dezvăluit că a fost foarte aproape de a prelua Petrolul Ploiești, alături de alți câțiva investitori. 

„Oracolul din Bălcești” a spus că în decursul zilei de miercuri actele trebuiau semnate, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă. 

Primele două nume vehiculate pentru banca oltenilor » Ce antrenori i-au fost propuși lui Mihai Rotaru
CSU CRAIOVA
Primele două nume vehiculate pentru banca oltenilor » Ce antrenori i-au fost propuși lui Mihai Rotaru

Dumitru Dragomir: „Datoriile sunt rezonabile la Petrolul”

„Să știți că datoriile sunt rezonabile la Petrolul. Un milion și 400.000 de euro, reeșalonat, nu reprezintă o sumă mare. În acest moment, ei au nevoie de 500.000 de euro pentru cantonament și pentru a plăti salariile până în primăvară. Cine vine acum investitor la Petrolul face mare afacere.

Am fost foarte aproape să mă implic acolo. Am stat după și m-am gândit: « Abia am scăpat de nenorocirile fotbalului românesc și acum mă implic iar?» 

Petrolul era o echipă de luat. Are stadion, suporteri, dar pe suporteri trebuie să îi mulțumești. Cine vine la Petrolul trebuie să bage două-trei milioane în transferuri ca să se bată la titlu. 

La Petrolul e ca la Rapid, ca la Craiova, ca la Steaua. Nu te poți juca la Petrolul. Trebuie să ai și primarul de partea ta, dar și prefectul de partea ta”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena. 

Dumitru Dragomir: „Le recomand celor care vor să se implice în fotbal să meargă la Petrolul”

„Le recomand celor care vor să se implice în fotbal să meargă la Petrolul, pentru că are o galerie mare. Vin 8.000 de oameni la fiecare meci, Le recomand celor care au 4-5 milioane în cont să se ducă la Petrolul și să facă treabă. Au stadionul, a cărui chirie e una modică. 

Părerea mea e că niciunul nu va reuși la Petrolul fără ajutorul primăriei și al prefecturii. Eu și încă câțiva am fost cât pe ce să luăm Petrolul. Ieri trebuia să semnăm actele.

Este păcat că Ploieștiul, care are o populație de peste 250.000 de locuitori să nu abă echipă în primele 6”, a mai spus fostul șef al LPF. 

VIDEO. Dumitru Dragomir a comentat prestația lui Tavi Popescu în Chindia - FCSB 0-2: „Să vedem dacă bate și CFR-ul”

Citește și:

Boloni, revedere după mai bine de 36 de ani cu Victor Munoz: „Vă lipsește un trofeu important de aici”

Nae Constantin a pierdut derby-ul cu Rapid, dar are probleme mai mari la Petrolul: „E ultima soluție! Se va face și pasul ăsta!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (13)
o_bic
o_bic  •  16 Decembrie 2022, 01:36

Doamne fereste,nea mitica,te alearga ploiestenii de n-ai sa nimeresti autostrada

tarnaveanu
tarnaveanu  •  15 Decembrie 2022, 20:03
Postat de VanBasten pe 15 Decembrie 2022, 16:19

Urmeaza sa preia functia de director sportiv a FC Bellu.

Stai liniștit, cei de teapa ăstuia trăiesc mult. Răul stăpânește lumea asta. Va trăi 90 de ani. Ai un exemplu, pe Iliescu. Și cât va trăi ăștia îl vor tot cita, pt că nu trebuie rugat să dea din gură, îi place să fie în centrul atenției, măcăne mult și 90% inepții. E exemplul tipic de securist, devenit un foarte prosper om de afaceri. Minune, cum naiba reușesc ăștia toți.

Custof
Custof  •  15 Decembrie 2022, 17:29

Mitica milițianul in acțiune!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează