FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dragomir tună: „E bătaie de joc ce face Rapid!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 13:05 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 13:38

Dumitru Dragomir (76 de ani), fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, descrie drept „bătaie de joc” situația fundașului central Cristi Ignat (20), de la Rapid.

Tânărul stoper, internațional român U20, este legitimat la Rapid din 2019, când giuleștenii l-au cumpărat de la clubul bucureștean ACS Juniorul.

După doi ani în care a evoluat la echipa a doua a Rapidului, Ignat a intrat în circuitul formației de seniori, însă nu a reușit să devină o prezență constantă în alb-vișiniu.

Viorel Moldovan, cucerit de românul care a făcut senzație la „Mini-Mondial”: „M-a uimit! În scurt timp îl vedem în Liga 1, îi face Hagi loc”
Echipa națională
Viorel Moldovan, cucerit de românul care a făcut senzație la „Mini-Mondial”: „M-a uimit! În scurt timp îl vedem în Liga 1, îi face Hagi loc”

Dumitru Dragomir, despre Cristi Ignat: „Se distruge un mare talent”

În acest sezon, de exemplu, a jucat doar 3 meciuri, două în SuperLigă și unul în Cupa României, fiind mai activ în tricoul naționalei U20, pentru care a jucat 6 partide din septembrie 2022 până în prezent.

Dumitru Dragomir îl consideră pe Ignat a fi extrem de talentat și spune că rolul acestuia de „rezervă eternă” la Rapid este „o bătaie de joc”.

„E bătaie de joc că nu-l bagă să joace pe Cristi Ignat, se distruge un jucător de mare talent, de națională pe viitor”, a precizat Dragomir la Fanatik.

Dragomir tună: „E bătaie de joc ce face Rapid!”
Cristi Ignat, în stânga, intervine prin alunecare în meciul dintre Rapid și Hermannstadt // foto: Imago Images

Fostul președinte al LPF consideră că desființarea echipei secunde a Rapidului a fost o decizie greșită, întrucât meciurile jucate de aceasta la nivelul ligii a treia erau de ajutor în dezvoltarea tinerilor fotbaliști.

Dumitru Dragomir: „N-avem nici forță, nici viteză!”

„S-a făcut o mare greșeală desființând echipa a doua. E una dintre marile greșeli. Una este să joci între juniori, alta la o echipă de Divizia C unde se mai bagă o talpă, ești aruncat în tribună. E altceva.

Nouă ne lipsesc viteza și forța, nu mai avem fotbaliști atletici. Ați văzut Arsenal cu Liverpool? 90% viteză, 10% forță! Noi n-avem nici 1% forță și 2% viteză. Nu mai avem fotbal nici atletic, nici tehnic”, a punctat Dragomir.

Cristi Ignat a fost rezervă neutilizată în toate cele 3 meciuri disputate de Rapid în acest play-off. În sezonul regulat, a apărut în două dintre cele 30 de partide ale giuleștenilor, fiind integralist la 0-1 cu Hermannstadt și prezent 16 minute pe teren la 3-1 cu Petrolul.

Cuplul de fundași centrali al Rapidului în ultimele 3 meciuri oficiale a fost compus din Dragoș Grigore (36 de ani) și Cristian Săpunaru (39).

Mai multe știri despre Rapid: 

Pancu a văzut interviul lui Ioniță și a reacționat de îndată: „I-am dat mesaj la 5 secunde după!”

Ce nu merge la Rapidul lui Mutu? Fostul antrenor din Giulești are răspunsurile: „Blazați, plafonați, plictisiți. Aici suferă”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
paolo15
paolo15  •  13 Aprilie 2023, 05:23
Postat de Sparta66 pe 12 Aprilie 2023, 15:54

Dragomire !!! Sa-ti iei familia de Paste si sa treci pe la mine pe la sutana sa va spovedesc *** toti nu va ajunge spovedania din cati preoti sunt in Romania .

Bravo, superb comentariu!

ED_BAD
ED_BAD  •  13 Aprilie 2023, 02:24
Postat de mihalachy pe 12 Aprilie 2023, 14:03

are dreptate. aparatorii lui rapid sunt problema , prea batarani experienta e buna cand joci cu echipe sub locul 6 in rest nimic!

Corect!

Normal
Normal  •  12 Aprilie 2023, 16:21

Bataie de joc este ca isi dau cu parerea fostii militieni !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close