FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Dumitru Dragomir: "S-a terminat cu arestările. S-ar putea să mai fie reţinuţi, dar nu dintre arbitri!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2009 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că scandalul de corupţie din arbitraj nu va mai face alte victime din rândul arbitrilor, însă este de părere că "alte persoane" vor mai fi totuşi arestate.

"Domnle' nu ştiu ce să zic, că nu sunt eu procuror. Totuşi nu cred că vor mai fi alţi arbitri arestaţi, s-a terminat aici. S-ar putea totuşi să fie reţinuţi alţii, dar nu arbitri", a spus Dragomir, fără să spună însă la cine se referă, el adăugând că acest scandal afectează imaginea fotbalului românesc, dar "pădure fără uscături nu există". 

Preşedintele LPF susţine că procurorii ar putea să nu aibă probe împotriva oamenilor arestaţi în scandalul de corupţie şi îi ţin în arest până fac rost de dovezi: "Nu e neapărat nevoie că îi ţin în arest pentru că au probe. Poate că acum le caută. Vedeţi-vă de treabă. Pe mine m-au ţinut 6 luni în puşcărie şi după aia îşi cereau procurorii scuze că am stat acolo degeaba".

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ayou
ayou  •  23 Aprilie 2009, 17:38

si tu la puscarie

soron
soron  •  23 Aprilie 2009, 17:10

mitica la puscarieeeeee mitica la puscarieeeee cred ca as putea repeta asa toata ziua,nu am sa ma plictisesc si nu stiu de ce

 •  23 Aprilie 2009, 16:24

Poate si alti patroni or sa mai urmeze,mai stii !nu se stie

Vezi toate comentariile (19)
Comentează