FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dumitru Dragomir: "Varga şi Bălan nu pot juca la Rapid, dar se pot întoarce la Sportul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, îi avertizează pe rapidişti în cazul lui Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. Şeful Ligii e convins că giuleştenii pot avea probleme mari dacă actele de transfer ale celor doi fotbalişti vor ajunge la Procuratură. Totuşi, Dragomir are o soluţie pentru cei doi: să se întoarcă şi să joace pentru Sportul, începînd de mîine.

"Îi avertizez pe cei de Rapid în ceasul al nu ştiu cîtelea să-şi ia măsuri şi să se împace cu Marian Iancu. El a fost aici la mine şi este foarte supărat pentru că a fost jignit. Documentele nu pot fi oprite pentru că ele curg şi ferească Dumnezeu să ajungă la Procuratură!

Ei n-au reuşit să facă nimic la Ligă şi au căutat o cale care să pară legală. George Copos a făcut o prostie pură, iar cei doi jucători nu pot juca la Rapid, dar se pot întoarce la Sportul. Li se anulează transferul la Rapid şi se întorc la Sportul pentru că jucătorii nu au nici o vină!", a precizat Dragomir la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
 •  16 Martie 2010, 09:46

Cum adica "nu pot juca la Rapid,dar pot juca la Sportul". Pai,vas intreba,nu s-a transferat la Rapid? si daca,da,atunci inseamna ca cei doi pot juca la Rapid in liga a IV-a. Cum ii mai aud pe unii,ca sa se rejoace meciul,pai atunci regulamentele de ce mai sunt facute?,doar sa se incalece?

 •  16 Martie 2010, 09:09

plm...se vede de la o posta cum zicea si siman ca dragomir si iancu sunt pe mana...mai bn ar renunta ca in cazul unui meci suspect stim cn a ajutat timisoara

 •  16 Martie 2010, 07:43
Postat de billydilly pe 15 Martie 2010, 23:46

Atata teash calca pe capu ala a tau mare de hot ordinar de ti-ar ajunge cioburile de la chucheri in cerebel...Bagava-ti p..a-n mamele voastre!Da cat mama d-racului mai sunteti in stare sa furati asa echipe frumoasa si cu asa minunatii suporti pe fata.Mah G.U.N.O.I public da nu ti rusine tutzii neamu ma-ti de infect ordinar...Puscaria ii sentinta usora pt ce tiash face eu tine magarule! JOS MITICA FZR pana la moarte si inapoi si daca joaca RAPIDU in pi-da ma-ti

nu va speriati, ei atata pot=))))))),incep sa-l cred pe cioban ca fara ei liga va fi mai alba=)))))

Vezi toate comentariile (61)
Comentează