FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dragomir a găsit problema de la FCSB și îi dă o veste proastă lui Becali: „Nici nu el nu câștigă titlul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 17:44 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 18:09

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre situația de la FCSB și nu crede că echipa poate câștiga titlul în Liga 1. 

Fostul conducător al Ligii crede că FCSB nu poate deveni campioană nici dacă vine Laurențiu Reghecampf și că problema este la nivelul lotului.

„Părerea mea e că FCSB nu poate să ia titlul nici cu Reghe. Nici sezonul următor nu poate să ia titlul cu echipa asta. Gigi Becali nu are echipă de titlu. S-ar putea să se supere pe mine, dar eu îl ajut. Nu are echipă de titlu! Nu are nici echipă de locul doi! 

Trebuia să nu îl piardă pe fundașul central, pe Planic, și să își aducă cel puțin încă un fundaș central. Briceag e jucător bun, dar nu cred că poate să joace la FCSB. Și trebuia să aibă un lot de cel puțin 15-16 jucători, nu să se bazeze pe copiii ăștia, cu toate că procedează bine promovând acești tineri”, a declarat Dumitru Dragomir la AntenaSport. 

FOTO Imagini spectaculoase de la Astra - FCB 3-2

+12 FOTO

VIDEO Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Singurul capitol la care FCSB este campioană în Liga 1! Peste Viitorul și Craiova la un loc

Suporterii FCSB se revoltă după ultima mutare a lui Gigi Becali: „Și MM e mai bun!” / „Facem echipă de play-out”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  01 Iulie 2020, 22:43

Ce titlu este ăsta,gesepiștilor?Cum adică:,,Dragomir a găsit problema de la FCSB și îi dă o veste proastă lui Becali: „Nici nu el nu câștigă titlul”''?Poate vreți să spuneți,,Dragomir a găsit problema de la FCSB și îi dă o veste proastă lui Becali: „Nici CU el nu câștigă titlul”''Corectați-vă titlul că vă faceți de râs.Voi nu vă uitați când postați pe site ce anume postați,cât de corect postați articolul respectiv?În altă ordine de idei,cu G.B. băgîndu-se peste toți antrenorii pe care-i aduce la F.C.F.C.S.B. riscă să pățească asemeni lui F.C.Liverpool,fie să nu mai câștige niciun titlu în 30 de ani,fie foarte puține titluri în 30 de ani.Au trecut deja 5 ani,urmează al șaselea,mai rămân 24 de ani,eu zic să rămânem optimiști. :)))))))))))))))

1566178743642986
Vlad Hartea  •  01 Iulie 2020, 20:39

Printre putinele dati cand “alunecosul” asta de Dragomir are dreptate !! Daca sperantele fecesebistilor stau in revenirea lui Reghecampf, inseamna ca mai trec multi ani pana cand echipa ciobanului fardat va reusi sa mai castige un campionat. Reghe, precum ultimii antrenori, sunt simpli slujbasi care executa ordinele patronului. Este nevoie ca patronul sa nu mai intervina la echipa, iar cu ceva bani sa angajeze un antrenor adevarat, cu personalitate si cu stiinta acestui sport !!

sirius8121955
sirius8121955  •  01 Iulie 2020, 20:16

De acord cu Dragomir cu lotul ăsta nimeni n-ar obține performanta este o pepiniera asa cum vrea gibonu de unde posibil sa mai fraiereasca cineva sai mai cumpere jucatori dar nici de locul doi nau valoare, va fi greu la anul sa se mentina in prima jumătate a clasamentului, vom avea pentru inceput soarta viitorului iar apoi tot datorita intelepciunii gibonului ne vom lupta sa nu retrogradam. Il vom avea pe briceag???!!! poate pe frasinescu si altii si ca de obicei pentru naivii, sperante desarte si incredere totala in nea gigi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează