LIGA 1    •   TRANSFER

Dumitru Tudor: "Mansour e pentru cinci ani la Bistriţa"

Sambata, 28 Iunie 2008

Atacantul senegalez Gueye Mansour s-a transferat de la Poli Timişoara la Gloria Bistriţa, echipă cu care a semnat un contract valabil în următorii cinci ani, a declarat sâmbătă, pentru NewsIn, impresarul jucătorului, Dumitru Tudor."Ne-am înţeles cu Gloria Bistriţa şi jucătorul a semnat un contract pentru cinci ani. Mansour va fi deţinut în coproprietate de Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa", a declarat sâmbătă impresarul Dumitru Tudor.

Înainte de a ajunge la echipa din Bistriţa, Mansour a fost foarte aproape de un transfer la FC Vaslui.

Mansour s-a aflat în ultimele luni în conflict cu oficialii clubului Poli Timişoara, după ce în iarnă a refuzat să semneze un contract cu Dinamo, deşi în primă fază semnase acordul de transfer pentru suma de 500.000 de euro. În urma acestui scandal, conducerea clubului bănăţean a anunţat că îl va suspenda pe Mansour, însă jucătorul a refuzat să se mai prezinte la antrenamente şi a plecat în Franţa, unde a dat probe de joc pentru mai multe echipe, precum Toulouse şi PSG, însă nu a impresionat. În urmă cu câteva săptămâni, Mansour a ajuns la o înţelegere cu oficialii lui Poli pentru a reveni la Timişoara, dar s-a prezentat la reunirea lotului cu trei zile întârziere.

Gueye Mansour (22 de ani) a fost achiziţionat de Poli în urmă cu patru ani de la echipa a doua a clubului Servette Geneva şi a evoluat în acest timp în 75 de meciuri în Liga I, reuşind să înscrie de 15 ori.

Sursa: NewsIn

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

 •  02 Iulie 2008, 14:42

A picat transferul lui mansour...cititi pe citynews.ro

 •  30 Iunie 2008, 17:28

Un jucator super bun-este normal sa le para rau aproape la toate echipele mari ca nu lau luat ei .Forzza Gloria

 •  30 Iunie 2008, 16:17

BAH SUNTETZI CHIAR PENALI POLI TIMISOARA TRIMITE-TI UN JUCATOR CA MANSOUR LA BISTRITA SAU NICI ALTUNDEVA MACAR-MANSOUR TREBUIA SA RAMANA LA POLI TIMISOARA FIINDCA E UN JUCATOR SUPER BUN NU TREBUIA SA FIE TRIMIS LA NICI O ALTA ECHIPA IN AFARA DE POLI TIMISOARA.MANSOUR S-A ZBATUT F MULT SA AJUNGA INAPOI LA POLI TIM.DUPA SCANDALUL CARE L-A AVUT CU DINAMO ,DUPA CE A REUSIT SA VINA INAPOI LA POLI TIM.NEFERICITII DE DUSAN SI IANCU L-AU DAT-SINCER MANSOUR NU A VRUT SA PLECE DE LA POLI TIM.F TRIST......

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4, Telekom 1

Flensburg - PSG

21:45
Handbal M • Telekom 1

Montpellier - Rhein Neckar

Program TV complet