FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

”DUMNEZEU m-a salvat!”

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Coman îi asigură pe fani că nu a păţit nimic cînd a căzut cap în minutul 83 al partidei cu Dinamo, dar recunoaşte că s-a îngrozit cînd a văzut reluarea fazei.

Dani Coman a scăpat în mod miraculos, fără să se acci­den­teze, după ce a căzut în cap şi admite că s-a speriat rău în momentul în care a revăzut faza la televizor.

“Am avut noroc! Dum­nezeu m-a ajutat şi nu am păţit nimic. M-am îngrozit cînd am văzut reluarea a doua zi. Mai bine nu mă uitam. Nu-mi dau seama cum am scăpat fără să îmi rup gîtul sau co­loana. Doar Cel de Sus a făcut să scap teafăr şi nevătămat”, a poves­tit portarul din Grant. Dani s-a de­clarat dezamăgit că nimeni din con­ducerea clubului sau de la e­chipa naţională nu l-a căutat ca să se in­te­reseze de starea lui de să­nă­tate: “Singurul care m-a sunat a fost Marius Bratu, antrenorul cu portarii de la Rapid”.

A primit îngrijiri şi de la doctorul dinamovist
La meciul cu Dinamo, goal­keeper-ul de 29 de ani a fost pro­ta­gonistul unei faze care a dat emoţii tuturor spectatorilor, dar şi celor pre­zenţi în faţa televizorului. În minutul 83, Coman a reţinut o min­ge, apoi s-a lovit de colegul său, Ma­rius Constantin. Impactul a fă­cut ca Dani să se răsucească în aer şi să aterizeze direct în cap! Ime­diat, medicii celor două formaţii au in­trat pe gazon pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Din fericire, “Ro­bo­cop” a scăpat nevătămat şi a con­ti­nuat partida. La final, Coman a acuzat o stare de ameţeală.

“Coman a avut mare noroc pentru că şi-a arcuit spatele în momentul impactului. Altfel, puteam fi martori chiar şi la o tragedie”
medic ortoped

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  29 Aprilie 2008, 11:18

coman putea sa o pateasca rau de tot. a avut mar noroc. desi pare normal, cred ca nici el, ca de altfel orice portar, nu e chiar intreg la minte. a fost curata nebunie saltul pe care l-a facut. dar nici jucatorul peste care a cazut nu e lipsit de vina. din cate stiu, sunt sanctionati cei care se aseaza "capra", pentru ca provoaca asemenea cazaturi ale celor langa care sar.

 •  29 Aprilie 2008, 10:17

Dani, multa sanatate si sa Dea Dumnezeu sa fii ferit de orice accidentare sau problema de sanatate nu doar pe perioada carierei, ci si pentru restul vietii tale, pentru ceea ce faci acum, ar trebui sa intri in istoria fotbalului romanesc. Cel mai bun portar roman la ora actuala si in ultimii ani de nationalitate romana. Oricine are orice alta parere sau il contesta e un ratat ordinar care nu stie fotbal sau nu e roman adevarat.

 •  29 Aprilie 2008, 09:51

respect dani coman singurul profesionist si portar adevarat al romaniei! dani te vrem la euro

Vezi toate comentariile (10)
Comentează