FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

“Dumnezeu ne-a dat o palmă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Gigi Becali a explicat de ce jucătorii săi au fost egalaţi şi l-a criticat pe Lăcătuş pentru tactica aleasă.

La finalul meciului, finanţatorul Stelei s-a declarat dezamăgit de prestaţia echipei şi l-a acuzat pe Lăcătuş că nu a închis jocul după golul lui Goian. “Jucătorii şi stafful tehnic sînt de vină pentru rezultat. În loc să ne apărăm la 1-0, noi ne-am aruncat în atac. Am vrut să jucăm spectaculos, să dăm multe goluri şi am fost prinşi pe contraatac. Lăcătuş e de vină că nu a intervenit, dar probabil că l-a luat şi pe el valul. Consider că am pierdut două puncte din cauza tacticii”, a spus Becali la Fanatik Show.

Patronul Stelei crede în continuare că echipa sa are prima şansă la titlu şi admite că Poli ar fi putut pleca
învingătoare din Ghencea: “Dum ne zeu mi-a dat o palmă, pentru că dacă îmi dădea un pumn am fi pierdut. Dacă nu era Neşu să respingă mingea aia, nu am fi obţinut nici un punct cu Timişoara. Sînt trist, foarte trist! Am pierdut asul din mînecă, deoa rece stăteam bine la adăpostul celor două puncte. Chiar şi aşa, am încredere în Cel de Sus că la final noi vom fi campioni”, a încheiat Gigi.

“Trebuia să păstrăm avantajul de pe tabelă. Unii s-au gîndit în primul rînd la execuţii personale, nu la binele echipei. Nu e nimic pierdut”
MARIUS LĂCĂTUŞ antrenor Steaua

“Mă bucur că am întors speculaţiile care s-au făcut pe marginea acestui meci. În România sînt cele mai multe bîrfe şi speculaţii din lume”
DUŞAN UHRIN JR. antrenor Poli Timişoara

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (70)
 •  24 Aprilie 2008, 01:20

fecali, nu ti-am dat o palma. M-AM PISAT PE TINE DIRECT. asta pentru ca esti un parvenit si un incult ca majoritatea "suporterilor" de pe situl asta (cu siguranta cei care pricep nu se supara). urmatoarea data ma voi caca pe tine. si atunci ai sa mori in mizerie, distrusule.

 •  23 Aprilie 2008, 15:48

"Dumnezeu ne-a dat o palma" :))) Trebuia sa spuna "Lacatus i-a dat o palma (translatorului lui Dusan)" Vreau sa vad o amenda de un miliar de lei vechi si 5 luni suspendare pentru Lacatus! N-am nimic contra lui Lacatus, il respect si-l apreciez dar na, ce sa-i fac daca antreneaza steaua.

 •  23 Aprilie 2008, 15:13

nea jiji...esti o flegma de om

Vezi toate comentariile (70)
Comentează