FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-0

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-0 // Dan Alexa visează frumos după victoria contra lui Rednic: „E ceva istoric pentru Călărași!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 20:33

Dunărea Călărași a trecut de Dinamo, scor 1-0. Dan Alexa, antrenorul gazdelor, crede că formația lui a obținut o victorie istorică.

„Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. Am băgat jucătorii care au calitatea de a duce mingea în atac. Am jucat cu Iancu vârf fals. A fost o victorie importantă, au părăsit locul de retrogradare directă. Îmi felicit jucătorii. E ceva istoric pentru Călărași, e prima dată când batem Dinamo. Paradoxal, noi am obținut puncte cu echipele din frunte. 

Bucuria durează doar o zi. Trebuie să ne pregătim pentru meciurile următoare. De mâine pregătim meciul cu Iași, o echipă care în cazul unui eșec la Voluntari va avea și ea emoții”, a declarat Dan Alexa pentru Look Sport. 

„Arbitrajul a fost foarte bun. Îl felicit pe Bârsan, nu cred că au fost probleme astăzi. Eu am fost eliminat pentru părăsirea spațiului tehnic”Dan Alexa

Vezi AICI clasamentul din play-out

Vezi și: 

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-0 // Formația lui Dan Alexa evadează de pe locurile retrogradabile! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  04 Mai 2019, 21:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1013981461965460
Rafael Mazilu  •  04 Mai 2019, 21:28

Echipele psd la brat de blat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează