FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // Iureș! Teja s-a certat deja cu un jucător de bază » Contre între fotbalist și antrenor: „Pe mine mă scoți?!”

Mihai Teja pe banca FCSB // Foto: Raed Krishan
Mihai Teja pe banca FCSB // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2019 09:08

Mihai Teja l-a scos pe Adrian Stoian de pe teren în minutul 51 al partidei de la Călărași, scor 1-1, nemulțumit de mijlocaș, iar acesta a taxat decizia antrenorului.

Gata cu Marbella, cu traiul bun pe Costa del Sol! A început presiunea pentru Mihai Teja, care va avea viață grea.

Ieri a avut deja o primă contră pe față cu unul dintre elevii săi. Mai întâi, i-a reproșat ceva lui Adrian Stoian în prima repriză, când acesta s-a complicat și a greșit o fază, iar fotbalistul venit din Il Calcio a reacționat și a vociferat și el. Apoi, în momentul schimbării, olteanul a comentat: "Pe mine mă scoți?!". Adi a fost extrem de afectat de decizie.

Cum a comentat Teja după partidă?

"Stoian era foarte supărat pe arbitru! Nu l-am certat. Bine, e normal să ai niște discuții. Poate că Adrian nu a avut cea mai bună evoluție. Dar eu am încredere în el, în toți jucătorii, cu toții trebuie să lucrăm mai mult, mai bine la antrenamente. Să fim mai concentrați, să fim mai atenți la finalizare. Am jucat un pic mai lent, eu îmi doresc să fim mult mai puternici", a comentat Teja.

"L-am schimbat pe Rusescu pentru că voiam să insuflu mai multă energie echipei, am vrut să joc mai ofensiv. Trebuie să ne pregătim mai mult. Și Gnohere mai are de recuperat, nici Hora nu e la capacitate maximă, dar vor fi de săptămâna viitoare"
Mihai Teja, antrenor FCSB

"Nicăieri nu există răbdare, dar asta nu înseamnă că atmosfera s-a deteriorat acum. Dacă-mi mai doresc jucători? Nu e greu să arunci bani pe fereastră doar de dragul de a face transferuri!"
Mihai Teja, antrenor FCSB

 Vezi și:

VIDEO + FOTO Ambulanța pe teren, scandal între Alexa și Hațegan și lovitură de pedeapsă neacordată! Toate s-au întâmplat într-o fază

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
zagna
zagna  •  03 Februarie 2019, 16:22

MIHAI TEJA: 1. Am crezut in tine, dar ieri am crezut ca pe banca este tot dica; 2. Nu ai avut timp sa faci o echipa din pseudojucatorii pe care i-ai mostenit, dar ai avut timp sa-i inveti sa stea in teren, sa le scoti din CAP sa dea pase inapoi si lateral, SA SUTEZE LA POARTA, sa alerge pentru a se demarca nu pentru a se ascunde de minge. Ar fi fost un castig. Dar ai preferat sa nu-l uit pe dica...

zagna
zagna  •  03 Februarie 2019, 16:12

"Atacantul" rusescu, cate suturi ai trimis pe poarta cat ai jucat ? Si eu din fata televizorului am dat mai multe….

815309251857881
Popa George  •  03 Februarie 2019, 15:17

trebuia sa-i scoata pe toti,implicit pe stoian

Vezi toate comentariile (26)
Comentează