FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // S-au auto-sabotat! Cele două gafe dinaintea meciului cu Dunărea au fost decisive: „Știam că o să facă asta!”

Harlem Gnohere // Foto: Raed Krishan
Harlem Gnohere // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 16:12

Dan Alexa, 39 de ani, antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a vorbit despre meciul cu FCSB , 1-1, și a explicat cum a reușit să anihileze echipa roș-albastră.

Știam că Steaua pune mare accent pe posesie. Asta a fost condiția patronului Gigi Becali când am vorbit cu el. Știam că vor încerca să înceapă construcția cu Bălgrădean, cu orice risc. Știam că dacă reușim să recuperăm mingea vom avea ocazii de a marca. Am urmărit meciurile lor amicale, care au fost transmise, și am văzut preocuparea pentru construcție. Știam că este șansa noastra și am încercat să profit. Mi-a ieșit o dată și am marcat.

În repriza a doua nu am mai putut face asta. A intrat foarte bine Matei și s-a văzut. Steaua a fost mai rapidă. Cred că rezultatul este echitabil. Noi am dominat tactic, dar am avut noroc la ratarea lui Gnohere la ultima fază”, a declarat Dan Alexa la TV Telekom Sport.

„Steaua suferă la fundașii centrali. Când ești la Steaua și trebuie să îți domini adversarul, apar și astfel de breșe în apărare. Mai trebuie fundași. Eu aș fi adus doi fundași centrali. Asta am vorbit și cu Gigi Becali. Fundașii centrali sunt baza unei echipe.

Steaua are cei mai talentați jucători, care pot decide meciul oricând. Dar CFR are o linie de fundași mai solidă. E favorită la câștigarea campionatului”
Gigi Becali

Citește și:

FCSB nu renunță! A mărit oferta pentru jucătorul pe care-l vrea de urgență: „Să vină cât mai repede”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
rocky2
rocky2  •  03 Februarie 2019, 19:34
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 03 Februarie 2019, 16:51

Este amuzant că acești conducatori, fie antrenori, fie patroni, numesc în continuare STEAUA echipei lui Gigi. Asta denotă nivelul limitat de educație din România. Și mai amuzantă e presa care se screme să scoată de la ei cuvântul Steaua, pt a-l pune în titlu sau cu roșu în articole. Eee, dasta e țara așa cum e. Nu din cauza politicienilor (care, cinstit vorbind, sunt hiper deștepți față de restul populației), ci din cauza nivelului scăzut de educație. Hei rup, las că merge și așa, nu-mi spune tu mie, că yo știu mai bine.. 3 dintre mottourile romanasilor. Mai adăugăm alcoolul și biserica și iată Romanica. Gigi-i idol. Pfff..

Sa nu mai vorbim de amaratul de Alexa care habar n-are cu cine a avut meci ieri! El se crede in secolul trecut!

minell73
minell73  •  03 Februarie 2019, 18:53

In foto, bizonului zici ca i-a intrat un avion in ochi. Ditamai omul si se zvarcoleste ca un limbric.

legendavisinie
legendavisinie  •  03 Februarie 2019, 17:41

Alexa râde de fcsbiști, numește echipa lor la fel ca cea din liga a 4-a.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează