FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - HERMANNSTADT 0-0

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - HERMANNSTADT 0-0 // Steliano Filip, înjurături către Ovidiu Hațegan și Sebastian Gheorghe: „Mă luați la mișto?”

Steliano Filip // Captură TV Digi Sport
Steliano Filip // Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 16:40

Steliano Filip, fundașul stânga de 24 de ani al celor de la Dunărea Călărași, a primit singurul cartonaș galben din prima repriză a meciului dintre Dunărea și FC Hermannstadt, terminat 0-0.

În minutul 20 al meciului, Steliano Filip a fost avertizat de arbitrul Ovidiu Hațegan. Fundașul a făcut un fault asupra mijlocașului Petrișor Petrescu, iar asistentul Sebastian Gheorghe a semnalizat faultul.

Filip nu a fost de acord cu decizia și l-a înjurat pe Gheorghe. Asistentul l-a informat pe Ovidiu Hațegan, care i-a dat galben lui Filip.

„Mă luați la mișto?”, a fost replica nervoasă a lui Steliano Filip.

Abonat la cartonașe

Steliano Filip primește constant cartonașe galbene. În acest sezon, fundașul a ajuns la 3 avertismente în 4 meciuri jucate la Dunărea. 

De-a lungul carierei în Liga 1, Filip are o medie de aproape un cartonaș galben la trei meciuri. Fostul dinamovist a încasat 46 de galbele în 132 de partide.

6cartonașe roșii are Steliano Filip în carieră

Citește AICI cronica meciului Dunărea Călărași - Hermannstadt

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  29 Aprilie 2019, 18:06

Vai de capul lui!Slab si ca fotbalist,slab si la minte! Singurele calitati sunt tupeul si nesimtirea!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  28 Aprilie 2019, 08:37

LIPSA DE VALUARE LA HATEGAN SAU...FRICA!!!*** ""STELICA FILIP(numele adevarat u=in satra lui!!!)TREBUIA ELIMINAT!!!DAT NU DEGEABA LUI HATEGAN TOATA LUMEA II SPUNE ...***!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vendredi13
vendredi13  •  28 Aprilie 2019, 04:19

Bla, bla. A luat Steliano galben şi am jucat că o să ia. Cât am luat o mie de lei? Cinci mii? Am jucat pe Gyor că o să ia Liga Campionilor la handbal feminin. Acum cinci luni, zece mii de euro.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close