FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - POLI IAȘI 1-2

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - POLI IAȘI 1-2 // Flavius Stoican și un truc câștigător: tactica secretă cu care ieșenii s-au impus în deplasarea de la Călărași

Flavius Stoican // FOTO: GSP
Flavius Stoican // FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2019 19:26

Poli Iaşi a bătut la Dunărea Călăraşi, 2-1, şi a ieşit din criză după ce antrenorul Flavius Stoican a anulat antrenamentul din preziua meciului. 

Victoria de la Călăraşi a pus punct unei serii de trei eşecuri consecutive. Pentru a-şi scoate elevii din impas şi a le reface moralul, antrenorul Flavius Stoican a apelat la o metodă inedită înaintea disputei de pe malurile Dunării.

Tehnicianul a anulat ultimul antrenament dinaintea partidei, care trebuia să se deruleze pe un teren din Călăraşi. Stoican a adus echipa înapoi la hotel şi a organizat diferite jocuri amuzante, într-o sală.

Antrenorul Politehnicii a mai apelat la o metodă asemănătoare şi anul trecut. Înaintea meciului de la Timişoara, foarte important în cursa pentru calificarea în play-off, Stoican şi-a dus lotul la un teren sintetic din Iaşi pentru ultimul antrenament dinaintea deplasării. Fotbaliştii nu au mai fost scoşi însă la pregătire. Ei au stat la barul de lângă baza sportivă şi au băut cafea. Poli a mers apoi în Banat şi a câştigat!

Vezi și: Stoican taie în carne vie! 10 jucători importanți, în mare pericol să fie înlăturați

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează