FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA - FCSB 1-1

DUNĂREA - FCSB 1-1 // Băgați în sedință de fani! Detalii de la finalul meciului rușinos făcut de FCSB! Reacția lui Teja, uluitoare!

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2019 20:54

Fotbalul total și posesia cerută de Gigi Becali s-au transformat, după doar un meci, într-un scandal imens! După ce-a eliminat-o din Cupa României, Dunărea i-a pus probleme FCSB-ului din nou.

Pe un teren greu, steliștilor nu le-a ieșit nimic. Doar bijuteria lui Man, care l-a făcut pe Becali să țopăie de bucurie.

Totul s-a schimbat la gafa de județeană a lui Bălgrădean la golul de 1-1, iar în partea a doua degeaba au atacat în valuri, călărășenii au rezistat eroic. Nedelcu dădea cu pumnii în pământ, Coman înjura pe toată lumea, iar Florentin Matei s-a evidențiat cu un șut năprasnic în reclamele de pe margine.

Huiduiți de un stadion întreg și contestați de propria galerie, steliștii au mers la final cu capetele plecate în fața fanilor. Au stat acolo 10 minute pentru a le da explicații. Teja a plecat direct la vestiare! Nu l-a interesat ce se întâmpla pe stadion.

Rusescu era roșu la față de nervi, dar Bălgrădean a luat toată vina pe umerii lui.

"Am pierdut două puncte doar din vina mea! Sunt vinovat pentru golul pe care l-am luat. Nu mi-a reproșat nimeni nimic, nici colegii, nici Mister, dar e vina mea! Asta e", a spus portarul. Fanii n-au digerat semieșecul, i-au tras de urechi pe jucători, care au intrat la vestiare cu nervii întinși la maximum.

"Toți suntem de vină pentru rezultatul ăsta! Ne este foarte greu, dar trebuia să demonstrăm că suntem în stare să câștigăm. Sunt fericit că am marcat, sunt dezamăgit că n-am câștigat. Degeaba am avut ocazii"
Dennis Man, mijlocaș FCSB

"Am făcut un meci bun și sunt fericit că am reușit să-mi ajut echipa. Nu știu dacă o să fiu titular cert în fața lui Straton. Suntem împreună o echipă și cel mai important este să câștigăm puncte" Nicolae Calancea, portar Dunărea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (73)
1745flo
1745flo  •  03 Februarie 2019, 11:43

fcsb are doar un fan, pe random aka palnie, aka wba, aka etc!

adi67
adi67  •  03 Februarie 2019, 11:02
Postat de ray51 pe 03 Februarie 2019, 09:31

Ieri a plouat cu rezultate de X neasteptate: CFR, BARCA, JUVE, BAYERN doar cateva din cele mari...

La Bayern a fost x in intervalele 01-41 , respectiv 53-63. Sunteti prea preocupati de acest mic "razboi" fcsb-csa ca sa va mai uitati si la fotbalul adevarat ?

florar
florar  •  03 Februarie 2019, 10:32
Postat de florianveress pe 03 Februarie 2019, 08:17

Prin acest așa zis articol, crăițoiu încearcă să spună că mizzeria fc fcsb ar avea fani! De fapt sunt niște păcălici cărora li s-a spuc că fc fcsb e Steaua si ei au pus botul! O echipă ca fc fcsb nu ar putea fi susținută de nimeni, cu conducători ca becali și mimi pârnăiașul!

Cristoiu și ai lui au coborât nivelul GSP la nivelul unui suporter care jignește...

Vezi toate comentariile (73)
Comentează