FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Alibec, Nicolae Dică s-a certat cu încă un fotbalist de la FCSB

Nicolae Dică, MM Stoica și Ovidiu Hațegan
Nicolae Dică, MM Stoica și Ovidiu Hațegan

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 16:00

Denis Alibec nu este singurul jucător cu care Nicolae Dică este în conflict. Valerică Găman, fundaș sosit în pauza de iarnă, este la rândul său nemulțumit de tratamentul pe care îl primește din partea antrenorului.

Dică a avut recent un conflict și cu Găman, dezvăluie surse GSP. Valerică s-a enervat că stătuse pe margine mai mult de două săptămâni, uneori în afara lotului, nici măcar rezervă, și i-a cerut explicații. Nicolae nu l-a convins și a ajuns în conflict și cu fundașul central crescut la Craiova.

Găman a semnat în iarnă cu FCSB, liber de contract după ce se despărțise de Kayserispor. Câștigă 20.000 de euro pe lună, dar se pregătește să plece și el. Nu doar din cauza relației proaste cu Dică, pe care Becali ar putea să-l schimbe în curând. Valerică a jucat puțin, iar cota lui a regresat de când e roș-albastru. 

Vezi și: EXCLUSIV Dialog halucinant între Nicolae Dică și Denis Alibec » Jigniri și miștouri în fața tuturor: " Ești «o pușcărie» de antrenor!" vs. "Să vorbești când dai gol"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
stelistul1
stelistul1  •  15 Mai 2018, 19:45

Domnuuuu Gaman, pai poate ca nu ai valoare nici cat Planici, care e un dezastru. Aviz si pt Balasa.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Mai 2018, 19:33

Eheeeei, nu stiu de cate dovezi mai este nevoie ca sa inteleaga tot romanul ca acest Dica nu are ce cauta la FCSB. Singurul argument care il califica este statutul de sluga a lui Becali, atat!

menuts
menuts  •  15 Mai 2018, 19:30

Parerea mea e ca Becali i-a subminat autoritatea ft tare iar jucătorii nu au respect pt antrenorul Dică. Plus, e ft tânăr cu experienta ft putina iar jucătorii au mentalitate proasta si nu accepta indicii , sfaturi sau comenzi de la el

Vezi toate comentariile (15)
Comentează