FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Budescu, Becali anunță și plecarea lui Gnohere și cine vine la FCSB în această vară: "Sigur îi vom lua! Sunt fotbaliști valoroși"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 19:31

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a confirmat în această seară că l-a vândut pe Constantin Budescu la Al Shabab, noua echipă a lui Marius Șumudică. Ulterior, latifundiarul a vorbit despre jucătorii pe care vrea să-i mai aducă în această vară, oferind asigurări că roș-albaștrii îi vor aduce pe Omrani și Raul Rusescu. 

"Ce jucător din România poate face 4 milioane la această oră? Îmi place Mitriță, dar nu vreau să vorbesc despre el, nu vreau să mă cert cu cei de la Craiova. Oamenii nu-l dau. Aș fi dat două milioane pe Screciu sau Băluță, dar oltenii nu vor să vândă la FCSB. Aș fi dat pe loc două milioane pentru Screciu.

Nu prea mai am ținte de la Viitorul. Era Cicâldău, dar suntem prea acoperiți acolo. Avem Qaka, Moruțan, Teixeira, care va juca și el inter, avem Pintilii, Nedelcu, Ovidiu Popescu, Filip. Avem șase-șapte jucători acolo.

Avem doar trei atacanți la ora asta. E adevărat, poate juca și Florinel Coman acolo. Am vorbit cu Gică Hagi, mi-a spus că nu era mulțumit cu randamentul dat de Florinel Coman ca atacant. Sigur vom lua unul sau doi atacanți, dar vor fi fotbaliști vaoloroși, nu doar de dragul de a aduce.

L-am făcut şi pe Gnohere să îl vindem. Dumnezeu le face pe toate, el lucrează pentru mine. Rusescu se mulează cel mai bine pe sistemul 4-3-3. O să îi luăm pe Rusescu şi pe Omrani. M-a sunat impresarul lui Omrani şi m-a întrebat: 'Îl vreţi?'. «Da, îl vrem», i-am răspuns. Băiatul nu se mai prezintă la echipă, la CFR, pentru că acel contract e fals. Pe 30 îi expiră contractul şi îl luăm. Asta dacă e aşa cum spune impresarul, eu nu vreau să mă cert cu nimeni", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

...despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi: "Pot eu să-l iau pe Ianis Hagi? Dacă Gică Hagi a dat două milioane pe el, mai pot eu să-l iau? Nu pot să-l iau eu de la Viitorul. Ianis se va vinde pe bani mulți, dar peste doi ani, nu la ora asta. În locul cui să joace Ianis Hagi la mine? În locul lui Pintilii? Și eu aș fi făcut totul pentru Ianis Hagi, poate mai mult decât a făcut Gică Hagi".

...despre implicarea la Academica Clinceni: "Vasi vrea să facă ceva la Clinceni, dar nu știu ce s-a înțeles cu ei. Probabil va face ceva acolo. 150-200.000 de euro nu sunt mulți bani, să facă ce vrea Vasi la Clinceni"

Vezi și: OFICIAL Transfer BOMBĂ în această seară! Budescu pleacă de la FCSB » Gigi Becali a confirmat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  29 Iunie 2018, 17:40
Postat de vasy86le pe 29 Iunie 2018, 09:47

Cu ce tine ma acest oier liga 1 in viata? Ca e prost si arunca cu banii in stanga si-n dreapta? stai linistit, liga 1 ar fi fost mult mai interesanta fara acest bambilici plin de bani, nu uita, tara asta a avut echipe puternice cand era saracie peste tot, bani putini, salarii mici, de cand salariul unui fotbalist e 10-25 mii euro (in Romania) fotbalul romanesc e la pamant.

Ba are dreptate, nu mai sunt oameni dispusi sa bage bani in fotbal si de-aia s-a ajuns aici. Ia exemplu de la neghinita al vostru, cat a investit si at a scos din club? Nu-i asa ca ti-ai raspuns singur la intrebare? Acum il are pe "Vasi" al vostru sa-l bage la inaintare.

1740017484
Bleotu Gheorghe  •  29 Iunie 2018, 17:03

Cei mai buni ... vanduti! Mai sunt cativa prin carciumi! E clar! Anul asta ne luptam pentru retrogradare!!!! Pacat!

andrei.f
andrei.f  •  29 Iunie 2018, 16:43

Becali nu va mai câştiga titlul în grabă, se lăcomeşte la bani. L-a vândut pe Niţă iar Vlad i-a ratat titlul . Acum vinde pe ceilalţi. Nu , Nu, adio titlu înainte de începerea campionatului !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează