FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK ȘI GSP.RO

După ce-a ajutat-o pe Steaua să cîştige la FC Botoşani, CCA l-a delegat pe Alexandru Tudor la meciul cu Pandurii de pe Arena Naţională!

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 12:43

Comisia Centrală a Arbitrilor a făcut o delegare ciudată la meciul din această seară de pe Arena Naţională dintre Steaua şi Pandurii. Partida contînd pentru etapa a 14-a va începe la ora 20:00 în direct pe Digi, Dolce şi Look TV, dar și LIVE TEXT pe GSP.RO.

La partida din această seară a fost delegat bucureşteanul Alexandru Tudor, acesta urmînd să fie ajutat la cele două tuşe de Adrian Ghinguleac şi Ovidiu Artene. "Centralul" primeşte un nou la meci al campioanei, după ce la precedentul acesta a ajutat-o seminificativ pe Steaua în deplasarea de la Botoşani.

În meciul din etapa a 4-a a acestui sezon, Tudor a greşit grav împotriva moldovenilor şi nu a acordat două lovituri clare de la 11 metri. Prima greşeală a fost consemnată în minutul 55 cînd nu a acordat penalty pentru Botoşani după faultul lui Toşca asupra lui Batin, iar cea de-a doua în minutul 59, atunci cînd nu a acordat un nou penalty după henţul comis în careu de Cornel Rîpă.

"Îl acuz pentru că a fost șmecher și fin. A fost un arbitru care ne-a lucrat la două-trei faze. E prea dur, e din altă lume. El nu e cu jucătorii, e lumea lui și lumea jucătorilor. Atunci cînd pari frustrat, e o problemă"
Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani

Tudor primește al 7-lea meci din actualul sezon, dar şi la cel de-al 331 lea din cariera sa carieră din prima Ligă. Acesta a arbitrat-o pe Steaua în 43 de jocuri, palmaresul fiind unul pozitiv pentru campioana României, 24 de victorii, 12 remize şi 7 înfrîngeri. În schimb, Pandurii a fost condusă de Tudor de 23 de ori, obţinînd 11 victorii, 6 remize şi 6 înfrîngeri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (86)
liviuemil
liviuemil  •  25 Octombrie 2015, 17:05

Cit il mai lasati pe Tudor sa respire in fluier???? Atit timp cit asta e pe teren, nici o echipa nu poate juca fotbal adevarat !!!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Octombrie 2015, 16:13
Postat de mario_seppona pe 25 Octombrie 2015, 15:43

cauti mult citatele astea? sau le-ai memorat cu intentia sa arati ca esti destept in disputele verbale care le ai pe forumuri?

Un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si o voce mica

cracker
cracker  •  25 Octombrie 2015, 15:51

Are grija presa sa intretina mintile bolnave pentru scandal, in rest sa nu uitati *** cei care puneti botul la articole d-astea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează