FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După ce ieri l-a comparat pe Man cu Mbappe, Becali a "lovit" din nou: "E ca Van Basten! Ce avea mai bun Van Basten decât jucătorul meu?!" :D

Olandezul Van Basten, într-un duel cu germanul Juergen Kohler, în semifinala Europeanului din 1988. Olanda avea să câștige meciul cu 2-1 și, ulterior, să câștige și trofeul // FOTO: Guliver / Getty Images
Olandezul Van Basten, într-un duel cu germanul Juergen Kohler, în semifinala Europeanului din 1988. Olanda avea să câștige meciul cu 2-1 și, ulterior, să câștige și trofeul // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 13:27

Dennis Man e noul pariu al lui Gigi Becali. În decurs de doar 24 de ore, puștiul de 18 ani adus în 2016 de la UTA a fost comparat de finanțatorul FCSB-ului cu Mbappe și, mai nou, cu fostul mare atacant olandez Marco van Basten. 

"Îmi place de Man mai mult decât de Florinel Coman de la Viitorul. Man e ca Van Basten! Ce avea Van Basten mai bun decât Man al meu?

E prea muncitor și prea bun. El acționează la instict, nu se lasă ghidat de emoții. O să-l dăm cu 20 de milioane de euro!", a exultat Becali, la TV Digi Sport. 

Declarațiile lui Becali vin la doar o zi după ce finanțatorul roș-albastru îl comparase pe Dennis cu Man cu alți doi superjucători din Europa.

"Păi, ce are Suso (n.r. de la AC Milan) în plus față de Man? Mbappe (n.r. AS Monaco) ce are în plus față de Man? Că e două clase peste Mbappe!", declara Becali joi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
bianconerri
bianconerri  •  21 Iulie 2017, 20:02

Poate era mai bine sa ii puna o poza si de-a lui Man, in duel cu unul din fundasii Voluntariului, sa putem compara mai bine. Nu ca ar avea copilul vreo vina despre elucubratiile jijiste.

pastreaza_____________distanta
pastreaza_____________distanta  •  21 Iulie 2017, 19:51

Asa vorbim de parca mucosii de pe ghesepe au vreun habar cine M. Van Basten a fost

bratia2003
bratia2003  •  21 Iulie 2017, 19:31

In afara de milioane de euro, nu ai nimic in tartacutza.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează