FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

După copacul-fundaș, avem stâlpul-atacant! :) Chiar pe terenul de antrenament al unei echipe din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2017 00:00

Întrucât Badea a refuzat să mute nocturna de la Săftica, oamenii lui Negoiță au fost obligați să construiască un "sintetic" într-un mod ciudat.

Nicolae Badea a devenit un adevărat "bau-bau" pentru Ionuţ Negoiţă. Actualul finanțator al lui Dinamo are sechestru pe acţiunile clubului, din cauza neplăţii a 2.000.000 de euro către Badea, iar acum două zile, şeful Computerland a început procesul de executare silită.

Pe lângă şicanele mai vechi cu cabinele de comentatori din Ştefan cel Mare sigilitate, Negoiţă a trebuit să suporte o altă ironie din partea celui de la care a preluat acţiunile lui Dinamo în 2013.

Nocturna de la Săftica nu a intrat în acea tranzacţie, rămânând în continuare proprietatea lui Badea. Acum, Negoiţă construieşte în baza ilfoveană Academia de copii şi juniori, iar construcţia terenurilor sintetice a ajuns până la unul dintre stâlpii de iluminat ai lui Badea.

Patronul de la RIN l-a delegat pe preşedintele din acte al lui Dinamo, Cătălin Petrescu, să discute cu Nicolae Badea mutarea stâlpului respectiv.

Modelul Tonciu

Deşi a încercat în mai multe rânduri, Petrescu s-a lovit de refuzul vehement al lui Badea. Care a fost rezolvarea oamenilor lui Negoiţă? Au construit terenul sintetic de jur-împrejurul stâlpului de iluminat!

Situația seamănă cu cea petrecută în satul mureșean Tonciu, unde s-a "ridicat" un teren cu un copac în mijloc. "N-am tăiat copacul pentru că e un simbol al comunității", explicat primarul din Tonciu pentru Gazetă în iunie 2015, când s-a aflat despre "minunea" din Mureș. Detalii AICI!

Începând cu 2013, când Badea i-a cedat clubul lui Negoiţă, echipa a utilizat nocturna de la Săftica fără să îi achite vreun ban fostului acţionar.

Conform surselor Gazetei, boss-ul de la Computerland are de gând să sigileze sistemul de iluminat, aşa cum a mai făcut cu cabinele comentatorilor radio și tv de la stadionul din Ştefan cel Mare!

2,5hectare de pământ are suprafaţa de la Săftica deţinută de Negoiţă, conform declaraţiei din planul de reorganizare. În 2012, Dinamo susţinea că baza are 4,7 hectare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
214218875710050
Ionut Pirva  •  11 Februarie 2017, 20:29

Hahahha ,sunteti rusinea europei :))))

becalidinamovit
becalidinamovit  •  11 Februarie 2017, 15:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  11 Februarie 2017, 14:08
Postat de becalidinamovit pe 11 Februarie 2017, 13:06

noi nu am avut avantajul care il aveti voi ..doinamo unu a transferat tot corpul de arbitrii in frunte cu DEACONU BRICHETA si nici nu a castigat meciuri cu brichete inventate ..iar tu spuneai sa ne aratati cum e sa joci in UCL ..ce sa joci ?cum atyi facut-o cu ludogoret de ati intrat in analee istriei NEGATIVE a competitiei unde DINAMO cu mandrie e rep[rezentata fiind prima echipa din romania care a jucat semifinala de UCL cu o echipa englezeasca plus atunci a scos din competitie cea mai buna echipa din lume hamburg detinatorea trofeului ..VOI CAND VREODATA ATI FACUT MACAR UN EGAL CU O ECHIPA CARE A CASTIGAT ucl?DINAMO MA ARE ONOAREA SA FIE ECHIPA CARE DETINE RECORDUL ALL TIME AL NUMARULUI DE GOLURI DATE UNEI ECHIPE IN ACEASTA COMPETITIE UCL 11-0 acest record este in piciore si in ziua de azi .VOI

:)))))) a inceput ora vesela?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează