FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

După De Zerbi, Piccolo e şi el pe lista Rapidului

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 13:48

Roberto De Zerbi (32 de ani) şi Felice Piccolo (28 de ani) sînt doi dintre jucătorii pe care Răzvan Lucescu îi doreşte în Giuleşti. Cu primul se pare că Rapidul ar fi ajuns la un acord pentru un transfer la finalul turului. Fundaşul e considerat şi el de giuleşteni un jucător interesant pentru mercato-ul din iarnă. Piccolo nu mai are nici o şansă de a juca la CFR, după ce a refuzat în repetate rînduri diminuarea salariului său de 250.000 de euro pe an.

Italianul n-a jucat nici o etapă în actuala stagiune, decizia aparţinîndu-i conducerii din Gruia, şi nu antrenorului Jorge Costa. Cadu, inamovibil din primul unsprezece, a jucat fie alături de Nuno Diogo, fie cu Rada, în centrul apărării. Piccolo a adunat numai 90 de minute, în Cupă, cu Astra, o situaţie de neacceptat pentru fostul stoper al lui Juventus. În condiţiile în care Maftei va fi apt din retur, italianului i se va propune în decembrie rezilierea angajamentului.

CIFRĂ
300.000 de euro a plătit CFR pentru transferul lui Piccolo de la Empoli, în 2010

Duckadam: "Beto e cel mai interesant"
Helmuth Duckadam l-a complimentat pe Beto într-un material despre portarul portughez apărut în cotidianul O Jogo. "Avem o şcoală bună de portari în România. Sînt cîţiva portari de calitate în Liga 1, dar cel mai interesat e Beto. E clar peste nivelul campionatului", a spus Duckadam, completat de Florin Prunea: "Beto e cel mai bun portar din campionatul nostru".

Traore aduce două milioane
Conform presei ruse, tînărul atacant de la Kuban Krasnodar a intrat în atenţia marilor echipe din prima ligă, printre acestea regăsindu-se ŢSKA Moscova şi Zenit Sankt Petersburg. ŢSKA ar fi dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru Lacina Traore. În acest caz, CFR-ului i-ar reveni două milioane din transfer, fiindcă deţine 10 la sută din drepturile federative ale golgeterului lui Kuban.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2011, 11:59

De Zerbi e un jucator foarte bun .Nu cred ca-l va lua zgarcitul de Copos.Piccolo a prins echipa. Poate de Zerbi ramane pana la urma la CFR.

cfrclujole
cfrclujole  •  15 Octombrie 2011, 23:48
Postat de snoopmind pe 10 Octombrie 2011, 23:14

stai linistit ca nu l vrea nimeni la Rapid, marcos antonio espeste tot cfru din cluj

Cine? Joaca si ala fotbal?:)))

cfrclujole
cfrclujole  •  15 Octombrie 2011, 23:48
Postat de pancu1923 pe 11 Octombrie 2011, 14:14

avem noi gaurile noastre de ce sa ii mai luam si pe astia macar de erau mai buni decat torpilile noastre decat sa vina de zerbi la 32 de ani mai bine ii dai o sansa la dobroiu ca ala ii viitorul nostru si de ce sa vina piccolo cand il ai pe glauber cu 2 clase peste el nu mai bine luati 2 atacanti ca si asa nu are cine sa deie gol

Sunt mult mai buni decat tot ce aveti voi pe acolo! Oricum nu pleaca nicaieri ! Raman la CFR !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează