FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După foşti stelişti, Dinamo vrea acum un fost jucător de la CFR » Cine e înlocuitorul lui Nica

FOTO: zerozero.pt
FOTO: zerozero.pt

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 iulie 2013 15:15

Dinamo l-a lăsat pe Nica să plece la Atalanta, iar acum caută un fundaş dreapta pentru a-l înlocui pe acesta.

Roş-albii au intrat pe fir pentru a-l cumpăra pe Tony Da Silva, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, anunţă ştiridesport.ro. Jucătorul mai este căutat şi de Astra Giurgiu, aceştia avînd şi avantajul că participă în cupele europene.

În cazul în care nu vor reuşi acest transfer, Dinamo va încerca să oficializeze transferul tînărului de la echipa a doua a lui Grasshopper, Andrei Herlea.

Tony trebuie să se decidă pînă săptămîna viitoare. Acum, fundaşul evoluează pentru Pacos de Ferreira, formaţie care a terminat pe 3 în Portugalia, loc care le permite acestora să evolueze în preliminariile UEFA Champions League.

116 meciuri are Tony pentru CFR Cluj, timp în care a înscris un gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
protech
protech  •  12 Iulie 2013, 23:07

nu imi place sa intru in polemici tampite cu toti terminatii pe gsp dar nu e zis a nu intru la o stire si sa nu vad aceleasi mizerii de la aceleasi mizerii .. o ardeti mult prea prost si injurati ca retardatii si va luati mamele in pl de l;a tastatura de parca asta v-ar aduce vreun beneficiu sau orice fel de satisfactie. Duceti-va mai des pe stadioane si comentati mai putin (si mai putin mizer). Acum astept sa imi umpleti frigideruol si sa imi spuneti cum o sa imi luati copii si nevasta si mama si tot tacamul. Aratati-mi ca sunteti niste terminati! Nu ma dezamagiti...

rizocel
rizocel  •  12 Iulie 2013, 22:58

iar scriu astia zvonuri

gymd
gymd  •  12 Iulie 2013, 20:49

tony e super jucator,chiar ar fi bun

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close