FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

După Geraldo, Steaua renunţă şi la Iliev

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 19:52

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a anunţat astăzi că Valentin Iliev nu va mai continua în Ghencea.

"Am discutat cu Iliev, el nu va mai rămîne la Steaua. I s-a terminat contractul şi are o ofertă pe care o va accepta", a dezvăluit Mihai Stoica.

Se pare că fundaşul bulgar va reveni la echipa sa de suflet, urmînd să parafeze o înţelegere cu ŢSKA Sofia. Iliev a mai evoluat la ŢSKA în perioada 2004-2007.

Fundaşul de 31 de ani este al doilea jucător din apărare pe care Steaua îl pierde gratis, Geraldo Alves părăsind şi el echipa la finalul campionatului. Portughezul s-ar putea întoarce însă, dacă nu îşi va găsi un angajament convenabil în următoarele săptămîni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
ahile
ahile  •  13 Iunie 2012, 10:30

Daca pleaca si Chiriches, cu echipa si antrenorul pe care il avem, ne batem le retrogradare. Nu este posibil sa lasi sa plece cei mai buni 3 fundasi pe care ii ai la echipa. Macar sa il tina pe Geraldo.

lucasins
lucasins  •  13 Iunie 2012, 00:41

MULTUMIM VALENTIN ILIEV!!!!!!!!!!!!! DINAMO MWIE DINAMO!!!! MULTUMIM PENTRU TOT CE AI FACUT LA STEAUA !!! SE PARE CA DUPA CE L-AM PIERDUT PE GERALDO STEAU MAI PIERDE UN OM CHEIE IN APARARE!!! AU FOST STALPII APARARII!!! MAI PLEACA SI NOVAK SI SA DUS DE RIPA TOATA APARAREA!!!

saviola2_8
saviola2_8  •  12 Iunie 2012, 22:37

bozgorienii GO HOME! romanii dau clantsa bozgorilor, restul e can can!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează