FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC BRAŞOV

După Janos Szekely şi Marius Constantin, FC Braşov mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor! Presa din Portugalia este surprinsă

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 13:15

FC Braşov se întăreşte serios pentru a evita retrogradarea. După un tur dezamăgitor, braşovenii fac achiziţii de marcă.

Janos Szekely şi Marius Constantin au fost aduşi de ardeleni pînă acum. Următorul pe listă este Nelson Pedroso (28 de ani).

Fundaşul stînga de la Vitoria Setubal este ca şi acontat de FC Braşov anunţă ABola. "Echipa lui Oliveira a fost anunţată că Nelson va pleca în România".

Cotat la 700.000 de euro, este curios faptul că "jucătorul nu merge la o echipă de top, ci la una care nu este sigură că va rămîne în prima ligă", anunţă protughezii.

 

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (11)
tigruzzu
tigruzzu  •  19 Ianuarie 2014, 01:27

:-))) Au scris cei de la ăștia un articolaș de vreo 10-12 rânduri într-un colț de pagină - nici nu se vede din prima! - și ai noștri titrează că - vezi Doamne!? - toată ”presa din Portugalia e surprinsă”. Stau în Portugalia și pot spune că de Vitoria de Setubal se scrie aici cam cât în România despre Farul sau Chiajna. Deh, mă rog, presa românească și țânțarul ei armăsar...

dora
dora  •  18 Ianuarie 2014, 20:52

Brasovul era "acoperit" pe stinga de C Ionescu si petarda aia adusa in vara.

cainerau1953
cainerau1953  •  18 Ianuarie 2014, 20:40

brasovu chiar se intareste serios, au adus croatul ala de la NK Oijek, un jucator ce a jucat in E.L, pacat ca a terminat pe ultimul loc, au mai venit si rapidistii astea vopsiti cum ar fi: Janos Szekely si Marius Constantin, si akum il aduc pe portughezul asta care este interesant, daca pe transfermarket atata valoreaza inseamna ca e ceva de capul lui, aaa sa nu uit, a venit si mister Cornel Talnar in locul lui Guardiola Iliesta :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează