FOTBAL  »  Superliga  »  LIVERPOOL - STEAUA, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

După Kuyt, Steaua mai scapă de un pericol! Nici Torres nu va fi titular pe Anfield!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Integralist în partida cu Birmingham (0-0) de duminică, Fernando Torres va fi menajat de Roy Hodgson în meciul cu Steaua din Europa League pentru a fi în cea mai bună formă fizică la derby-ul cu Manchester United de la sfîrşitul săptămînii.

"Fernando va fi apt să joace 3 meciuri în 7 sau 8 zile în scurt timp, dar dacă pot să-l menajez, o voi face. Cît de greu ar fi să le cer permanent jucătorilor meu un efort atît de mare? Cînd va fi 100% recuperat fizic, va putea evolua fără nici un fel de problemă, dar încă nu este cazul.

Nu vreau să pierd fotbalişti aşa cum s-a întîmplat la Fulham, unde lotul era limitat numeric. Îi voi folosi pe Babel şi Ngog pentru a-i oferi lui Fernando odihna de care are nevoie. Depinde numai de ei să mă convingă că pot evolua constant în primul 11", a spus Hodgson.

Astfel, Torres va fi pe bancă în meciul de pe Anfield, contra Stelei, urmînd a începe ca titular cu Manchester United într-una dintre cele mai aşteptate întîlniri ale sezonului din Premier League. După Kuyt, accidentat la naţionala Olandei, internaţionaul spaniol este a doua absenţă importantă din primul 11 al lui Liverpool pentru debutul în C2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
stefany
stefany  •  13 Septembrie 2010, 16:04

tipic romanesc!vai,ce bucurie ca nu joaca vedeta x!atat steaua cat si liverpool vor avea tot cate 11 jucatori in teren iar diferenta va fi facuta pe teren si oricum rezervele lor sunt foarte valoroase.tot ce ne ramane de facut este sa-i incurajam pe stelisti chiar daca nu sunt mari vedete cel putin joaca pentru fotbalul romanesc!hai steaua!

lacyka
lacyka  •  13 Septembrie 2010, 13:29

Ati luat imaginea din PES? :)))

1uckynumb3r
1uckynumb3r  •  13 Septembrie 2010, 11:54

i-a cuprins*

Vezi toate comentariile (10)
Comentează