FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După Neagu, încă un fotbalist pleacă de la Steaua! Argăseală anunță: "Va fi împrumutat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 21:52

Valeriu Argăseală a dezvăluit că sînt șanse mari ca Aymen Tahar să plece de la Steaua în perioada următoare, asta dacă își va găsi o echipă unde să fie împrumutat.

Mijlocașul a venit la Steaua în această vară de la Gaz Metan, care a primit 100.000 de euro în schimbul fotbalistului. 

"Este posibil să plece, în măsura în care el își găsește o echipă, pentru că jucătorii care au contract trebuie să și-l desfășoare pînă la capăt.

Dacă primește vreo propunere, pleacă împrumut. În acest moment nu cred că o să mai aducem jucători, dar trebuie să gestionăm această perioadă cu mult calm pentru a trece mai ușor peste ea", a zis Argăseală la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  29 August 2015, 11:28

Pleaca Tahar :-))) Inseamna ca au gasit problema in jocul Stelei :-))) Cred ca Tahar aducea ghinion cand era pe banca de reserve....plus ca nici religia nu-l ajuta,atragea ghinion. Mai sunt 2 vinovati pentru jocul slab al Stelei si eu sper sa scape si de aia....cica,unul nea' Vasile care strange si pune plasele pe porti si 'tanti' Jana de la spalatorie. De Tahar am scapat,mai urmeaza astia doi si sa vedeti ce bine va evolua Steaua de acum inainte.Becali a gresit ca nu sa implicat de la inceput ca sigur apela la Mache si Tahar,nea Vasile si tanti Jana erau elminati din schema de la inceput. Ma bucur ca a revenit Gigi,Steaua avea mare nevoie de el,este un profesionist :-))

breitner
breitner  •  29 August 2015, 08:27

De cand e neagu fotbalist (poate jucator de fotbal, daca era fotbalist juca prin alte parti ale Europei).

dora
dora  •  28 August 2015, 23:57

Pa de ce l-ati mai adus daca poate sa plece. Si sa inteleg ca ramineti cu doar trei jucatori la inchidere...ce va faceti daca unul este accidentat iar altul suspendat?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează