FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După Nedelcu, Dică e sfătuit să-l reprofileze și pe Benzar: "Nu dă randament așa"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 19:11

După ce Gigi Becali și Nicolae Dică au confirmat că Dragoș Nedelcu, mijlocașul transferat de la Viitorul, va juca în poziția de fundaș central, tehnicianul FCSB-ului este sfătuit să-l reprofileze și pe Benzar.

Sorin Cârțu este de părere că Benzar face greșeli de plasament în apărare și că ar fi mai util ca mijlocaș de bandă, într-un sistem de joc cu trei fundași.

"Nu-l văd fundaș dreapta pe Benzar. Nu dă randament bun în sistem cu 4 fundași,
are multe deficiențe pe faza defensivă. Vedeți meciurile naționalei. Face greșeli de plasament, nu-și îndeplinește îndatoririle pe faza defensivă. Are multe probleme.

Cred că e mai bine să fie mijlocaș dreapta, ar trebuie să joace mijlocaș dreapta în sistem cu trei fundași centrali, ca să facă toată banda", a spus Cârțu la TV Dolce Sport.

Cum ar putea arăta FCSB, după varinata propusă de Sorin Cârțu:
Niță - Bălașa, Nedelcu, Larie - R. Benzar, Teixeira, Pintilii, J. Morais - Budescu - Fl. Tănase, Alibec

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
polistul68
polistul68  •  10 August 2017, 21:53
Postat de onduku pe 10 August 2017, 21:31

Cartule, habar n-ai, Benzar in meciul tur cu Apoel a fost imperial pe aparare. Nedelcu clar totusi e mijlocas defensiv, dar Benzar nu e o reprofilare proasta. Oricum, acolo vin fundasii centrali de meserie si Benzar va fi pe post cu Balasa. Sper eu, iar brazilianul sa fie titular in locul lui Momcilovic.

Benzar la baza e mijlocas central...nu are automatismele necesare pt un fundas lateral...faptul ca defileaza in campionatul Romaniei, e alta discutie.faptul ca iti "fura ochiul" pe faza ofensiva, e alta discutie.....in campionat nu are jucatori care sa-i puna probleme...urmareste-l in meciuri cu echipe mai bune si te vei convinge....urmareste-i iesirile la off-side, faptul ca nu "stringe" in centru la timp, in special pe contraatacul advers, risca mult cu mingea la picior....sunt cateva din "chestiile" care le-am observat eu......de urmarit.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  10 August 2017, 21:55
Postat de arsenie_b pe 10 August 2017, 20:25

Asa se alege praful.. jucatorii trebuie folositi pe posturile pe care au devenit campioni! De ce nu il pune pe Benzar presedinte de imagine, poate da randament mai bun pe postul ala decat Duckadam??..

Pentru ca marele antrenor Jiji nu are suficienta materie sa inteleaga de ce jucatorii care dadeau goluri cu caruta gen Tanse la Viitorul , la el sunt petarde! pentru ca nu intelege, mai pe limba lui, ca e inutil sa pui cel mai mare grataragiu sa faca ciorba, o sa iasa o ciorba de tot ***`! si pe urma se mira de ce echipa nu joaca nimic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  10 August 2017, 21:31

Cartule, habar n-ai, Benzar in meciul tur cu Apoel a fost imperial pe aparare. Nedelcu clar totusi e mijlocas defensiv, dar Benzar nu e o reprofilare proasta. Oricum, acolo vin fundasii centrali de meserie si Benzar va fi pe post cu Balasa. Sper eu, iar brazilianul sa fie titular in locul lui Momcilovic.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează