FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După plecarea lui Ivan, CS U Craiova se mai desparte de un fotbalist

Foto: csuc.ro
Foto: csuc.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 15:25

CS U Craiova a anunţat că atacantul bosniac Nusmir Fajici (30 de ani) va pleca de la echipă, după ce părţile au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.

Fajici a jucat în 5 meciuri pentru CS U Craiova, după ce a fost adus liber de contract de olteni în luna ianuarie a acestui an şi nu a reuşit să marcheze niciun gol.

 
*Click pe imagine pentru a mări

Fajici este al optulea fotbalist de care se despart oltenii în această perioadă de mercato. Luni a fost perfectat şi transferul lui Andrei Ivan la Krasnodar, pentru suma de 3 milioane de euro.

150.000 €este cota lui Fajici pe site-ul transfermarkt.com

CSU CRAIOVA

Antrenor: Devis Mangia (nou)
Veniri: Bărbuț (ACS Poli Timișoara), L. Popescu (Pandurii), M. Roman II (Nec Nijmegen), Spahija (Voluntari), Mitrovici (Lugano), Fausto Rossi (Trapani)
Plecări: Dumitraș (Viitorul), Bucurică (contract reziliat), Măzărache, A. Manea (împrumutați la Juventus București), Mingote (Juventus București), A. Vlad (contract expirat), A. Ivan (Krasnodar), Fajici (contract reziliat)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
breitner
breitner  •  18 Iulie 2017, 20:15

Si care era fotbalistul?

239210873112253
Adrian Și Atât  •  18 Iulie 2017, 19:07

Cum toți clonacii sunt mai intresați să posteze pe știri despre echipe de liga 4-a decit să își arate atașamentul pentru echipa lor, m-am gândit că ar fi bine să transmit: !un gând bun, sănătate, prosperitate, rezultate de excepție” echipei ce va debuta în ligă. Adică lui FCU în liga 4-a! doar nu vă gândeați la altceva...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează