FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

După problemele financiare, Poli Iași are dificultăți și pe plan sportiv: "Dumnezeu cu mila!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 18:26

După gravele probleme financiare care au lovit clubul, CSM Politehnica Iași este decimată și de accidentări. Alexandru Ciucur este ultimul care se adaugă pe această listă.

"Ciucur a suferit o ruptură musculară. Cred că va lipsi minimum două săptămâni. Foarte probabil, randamentul său a fost afectat de problemele de sănătate pe care le-a avut", a precizat Florin Prunea, președintele clubului ieșean, conform ziaruldeiasi.ro.

Ceilalți jucători indisponibili sunt Mădălin Ciucă, Mădălin Martin și Marian Târșă. Florin Prunea a prezentat situația lor medicală:

"Ciucă a început să lucreze mai bine, însă cred că va putea fi apt de joc abia peste o săptămână. Martin nu va putea reintra, iar Târșa a fost operat de doctorul Codreanu chiar ieri. În cazul ultimului, sezonul se pare că va fi compromis. Foarte posibil, vom fi siliți să mai căutăm un jucător under 21 pe care să ne putem baza".

Despre problemele financiare, președintele ieșenilor a declarat:

"Până săptămâna viitoare vom primi banii de la UEFA care ni se cuvin ca urmare a participării în Europa League. Îi vom aduce pe jucători în marja în care să nu mai aibă posibilitatea de a-și depunde memorii. După balonul ăsta de oxigen, ultimul pe anul ăsta, Dumnezeu cu mila! Vom rămâne cu peste 200.000 euro datorie și cu încă trei luni din acest an în care trăim."

Dumincă, CSM Politehnica Iași va primi vizita celor de la FC Voluntari, într-un meci contând pentru ultima etapă a turului sezonului regulat. Partida se va disputa la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1, Digi Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

(Adrian Jitea)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
id45
id45  •  20 Octombrie 2016, 19:54

La IASI ... situatia este grava ... o echipa sponsorizata de oras ... nu de penali , ca in alte locuri ... vezi , castigatoare de TITLURI - Urziceni , Galati , Giurgiu etc , dar asta e fotografia campionatului romanesc - sa nu ne batem cu capul de pereti , ca nu avem performante in Europa , ca oricum , peretii de carton ai frf , nu se vor sparge !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează