FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Rădoi, încă un stelist «UEFAntastic» sare în apărarea lui Dică: "Nu știu cât va mai putea să continue în acest fel"

FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 18:03

George Ogăraru (37 de ani), fostul fundaș al roș-albaștrilor, a vorbit despre situația lui Nicolae Dică de la FCSB, antrenorul confruntându-se cu critici din ce în ce mai acide din partea finanțatorului Gigi Becali. 

"Nu pot să-i dau sfaturi lui Dică. El trebuie să decidă aceste lucruri. Eu nu aș accepta o ofertă de acolo. Nu pentru că sunt strugurii acri. Eu m-am delimitat de mult de acest gen de colaborare, nu aș fi putut să lucrez în acest fel. Dică a putut, nu știu cât va mai continua să lucreze în felul ăsta. 

Rezultatele țin în viață un antrenor, dar nu aș vrea să vorbim doar despre Nicolae Dică. E vorba de normalitate. Să lungim discuția despre relația dintre Dică și patron ne limitează. De fapt, e vorba de mai mult", a declarat George Ogăraru, la TV Telekom Sport.

Nicolae Dică și George Ogăraru au fost colegi la gruparea roș-albastră în perioada 2004-2008.

Vezi și: Rădoi șterge pe jos cu Becali: "Steaua merge mai bine cu patronul în pușcărie! Știți de ce am plecat eu?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nebraska
nebraska  •  27 Noiembrie 2017, 19:22

Credeam ca romeo fantastic a sarit in apararea lui dică.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează