FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

După suspendarea lui Wesley în Europa, Hizo schimbă tactica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 17:23

Viorel Hizo este nemulţumit de numărul mic al jucătorilor pe care se poate baza, mai ales că trebuie lupte pe trei fronturi: Liga 1, Europa League şi Cupa României. Fără dreptul de a face transferuri din cauza interdicţiei primite de la FIFA şi cu mulţi jucători accidentaţi, moldovenii au fost nevoiţi să se descurce pe un lot de 19 jucători.

"Este o stare de oboseală evidentă la echipă, fiindcă jucăm cu 19 jucători încă de la început, din care doar vreo 4-5 au jucat ceva mai mult de 60 de minute. În rest am dus toată această perioadă cu 14-15 jucători, ceea ce e foarte puţin. Aceste jocuri din cupele europene ne-au adus sacrificii foarte mari. În meciul cu Twente am avut mari probleme cu Cînu şi Papp, operaţi, cu Sparta i-am pierdut pe Bălace şi Annang", a spus "Dulăul".

Tehncianul speră să îl recupereze pe atacantul Mike Temwanjera pentru returul cu Sporting. "Jucătorii care sînt accidentaţi din ce în ce mai greu pot fi înlocuiţi. Absenţa lui Temwanjera din ultimele meciuri a contat mult mai mult decît ne-am fi aşteptat. Din păcate, nu prea are cine să revină. Poate Mike revine în meciul cu Sporting şi, pe final, cînd mai sînt cîteva etape, să contez şi pe Gerlem. Din păcate, sînt în imposibilitatea de a avea soluţii. Sînt legat de mîini şi picioare şi n-am cum să intervin", s-a plîns Hizo. În aceste moment pe lista indisponibililor se află Cînu, Annang, Bălace, Gerlem şi Temwanjera, toţi accidentaţi.

O altă problemă pentru antrenorul "galben-verzilor" va fi absenţa brazilianului Wesley Lopes, care a fost suspendat patru etape de Comisia de Disciplină a UEFA şi nu va putea evolua în ultimele trei partide din grupa D a Europa League, cu Sporting, Lazio şi Zurich.

"Este un gest incalificabil şi nu pot înţelege ce a fost în capul lui. La cîte probleme avem astea ne mai lipsea. Va trebui să fac modificări din puncte de vedere tactic", a spus Hizo.

Vasluiul a făcut apel la decizia Comisiei de Disciplină a UEFA de a-l suspendat patru etape după ce l-a lovit pe fundaşul lui Sporting, Joao Pereira. Moldovenii speră să îi reducă sancţiunea.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  26 Octombrie 2011, 20:37

Sa bage tinerii, nu au echipa a 2-a, nu au juniori A? Pai mama lui de fotbal, pot si eu sa antrenez daca-mi aduce patronul numai ce jucatori vreau. Ce antrenor e ala care nu promoveaza el un tanar ceva? De unde sa avem viitor? Cred si eu ca Wesley si Adailton sunt jucatori buni dar au 33 de ani si salariu de 400 000. Asa nu ajungem nicaieri.Aici nu suntem in tarile arabe sa avem asemenea politica de transferuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close