FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - STEAUA

După un an şi jumătate » ”Dan Păltinișanu” a fost luată din nou cu asalt de suporteri

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2015 00:00

Atunci, Steaua lui Piovaccari, Gardoş sau Tătăruşanu scotea un 0-0. ACS avea apoi să retrogradeze şi să revină abia în vară în L1.

La ora 20:10, cu 50 de minute înainte de startul partidei de aseară, pe "Dan Păltinişanu" erau deja 6.000 de spectatori! Afară, cozi imense care se strecurau pe porţile arenei din Banat.

Pînă la urmă, s-au adunat circa 20.000 de fani în "centralul" de pe Bega. A treia asistenţă a sezonului în Liga 1, după derby-ul Steaua - Dinamo şi victoria roş-albastră de la Severin.

Nu mai fuseseră atîţia spectatori de aproape un an şi jumătate. Atunci, tot Steaua! Însă cu Tătăruşanu, Sînmărtean, Gardoş şi Piovaccari în teren. Scor final, 0-0.

"Aici vom fi mereu"

Alb-violeţii au strîns chiar şi de o mică galerie. E cunoscut faptul că majoritatea microbiştilor din oraş "trag" cu cealaltă grupare, ASU Poli, aflată, în acest moment, în Liga a treia.

Însă suporterii prim-divizionarei n-au părut deranjaţi. Au afişat un banner cu mesajul "Am fost aici, vom fi mereu", împrumutat, la fel ca scandările, chiar de la galeria care merge doar la meciurile echipei suporterilor :)

Croitoru amendat de Jandarmerie!

Cu jumătate de oră înaintea meciului de la Timişoara, Marius Croitoru a avut probleme cu forţele de ordine. Acesta a mers la stadion, dar n-a avut la el nici un act de identitate sau legitimaţia de jucător al lui Poli.

În momentul în care a vrut să intre pe stadion a fost oprit de jandarmi şi legitimat, dar mijliocaşul de 34 de ani a refuzat şi a început să înjure.

"Ce, mă, nu mă cunoşti? Bulangiule!", i-ar fi spus Croitoru, conform sport.ro, unui jandarm. Forţele de ordine au decis să-l ducă pe jucător la o secţie de poliţie şi l-au amendat conform legilor în vigoare.

FCSB peste tot, ACS nicăieri :)

Ieri, gazdele i-au primit pe stelişti cu denumirea "FCSB" atît pe fanioanele de la începutul meciului, cît şi pe tabela de marcaj. Fanionul a fost distribuit pe o reţea de socializare de fundaşul dreapta Claudiu Belu.

În schimb, timişorenii nu au folosit şi acronimul "ACS", prezent pe site-ul oficial al echipei, folosit mai ales pentru a deosebi echipa de gruparea susţinută de fani, ASU Poli Timişoara.

40de persoane au luat loc în sectorul destinat fanilor Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Septembrie 2015, 18:27

poli actuala in liga 1,e acs recas o clona,fcsb nu ,are pierduta doar sigla `rapid aka fcrb ramane prima echipa comunista

757109784416596
Dan Lupşa  •  14 Septembrie 2015, 21:32

Măi , biblică , eu am fost pe stadion , şi la golul marcat de Timișoara a sărit tot stadionul !oamenii vin pentru a vedea o victorie cu o rivală istorică şi pentru a vedea o victorie a Banatului !

757109784416596
Dan Lupşa  •  14 Septembrie 2015, 21:29

Şi unde e ironia !!!? Se numește această echipă , fostă departamentale "fcsb"sau nu !?? Ziariști de paie !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează