FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

După un sezon ratat, CFR schimbă masiv » 7 pe lista neagră

Eduard Stăncioiu este unul dintre cei 7 jucători care vor părăsi CFR-ul în această vară
Eduard Stăncioiu este unul dintre cei 7 jucători care vor părăsi CFR-ul în această vară

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 13:45

Portarii Stăncioiu şi Amadio, plus jucătorii Piccolo, Leo Veloso, Emil Dică, Bud şi Batin se despart de CFR


Jorge Costa este de astăzi, oficial, noul antrenor al CFR-ului. Nu toţi jucătorii din lotul feroviarilor, în sezonul recent încheiat, vor lucra sub comanda tehnicianului portughez. Stăncioiu, Amadio, Piccolo, Leo Veloso, Emil Dică, Bud şi Batin sînt jucătorii care nu vor mai face parte din lotul CFR-ului şi în sezonul viitor.

"Am constatat că avem în lot jucători care ne-au dezamăgit pe toţi şi au dezamăgit şi fotbalul. Unii au luat doar salariul la CFR şi nu s-au străduit prea mult pentru echipă, din păcate", a spus preşedintele clubului clujean, Iuliu Mureşan.

Contează pe Kapetanos
Chiar dacă a evoluat doar 90 de minute pentru CFR în retur, din cauza problemelor medicale la genunchi, atacantul Pantelis Kapetanos va continua la Cluj. "Kapetanos e foarte bine după tratamentul pe care l-a făcut. Sper să revină cît mai curînd şi să aibă o rată de 27 de goluri în 34 de meciuri, cum a avut la Steaua. Jorge Costa îl cunoaşte şi îl doreşte în echipa cu care va ataca titlul", a menţionat Mureşan.


Cifrele disponibilizaţilor la CFR în sezonul 2010-2011
Nume      Meciuri     Minute
Stăncioiu       5             450
Amadio          0              0
Leo Veloso   10          555
Piccolo           14         1187
E. Dică            16         1167
Bud                 21            891
Batin               13            384

Trag de Deac
Prezent ieri la meciul cu Steaua, mijlocaşul Ciprian Deac a negociat cu oficialii CFR-ului revenirea sa în Gruia. "Vom aduce şi un jucător român. În zilele următoare veţi afla despre cine e vorba. S-ar putea ca Deac să revină la Cluj", a divulgat Iuliu Mureşan. Jucătorul lui Schalke este curtat intens şi de Rapid, acolo unde ar urma să lucreze sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Două stagii în Austria
Feroviarii au intrat în vacanţă şi vor reveni la Cluj pe 12 iunie. Jorge Costa va conduce primul antrenament la CFR, luni, 13 iunie, de la ora 9:30. "Vişiniii" vor susţine două stagii de pregătire în această vară, în Austria. Primul cantonament va fi la Abtenau, în perioada 21 iunie - 3 iulie. Aici, clujenii vor participa la un turneu amical alături de echipele Hapoel Nicosia, SV Ried şi Dundee United. Apoi, cel de-al doilea stagiu îl vor susţine la Kossen, din 6 iulie pînă în 15 iulie.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
alinezin
alinezin  •  28 Mai 2011, 02:29

Piccolo ?Cel mai bun jucator de pe echipa? Muresan esti un bandit.....

sese14
sese14  •  24 Mai 2011, 12:24

sunt f. de acord cu lista lor neagra (mai putin piccolo),dar ganditi-va ca multi dintre aia de pe lista neagra nici nu au prea jucat .sa fim seriosi ,adevarata vina pt rezultatele proaste ale cfr-ului le au aia care au jucat meciuri multe si nu au facut nimic : RADA, PANIN,DIOGO , NUNO CLARO (SIGUR NU E ALA PORTAR PT O ECHIPA CU PRETENTIILE CFR-ULUI) , KIVUVU SI O SA IMI AUD MULTE COMENTARII PT ASTA , DAR EU NU I-AS MAI TINE NICI PE PERALTA , NICOARA , EMA KONE SAU MAFTEI & KAPETANOS.. DECI.. SCHIMBATI TOATA ECHIPA DACA MAI VRETI SA AVETI REZULTATE ;) SI INCA CEVA ...ADUCETI MAI MULTI JUCATORI TINERI DE VALOARE P.S.: NU TIN CU NICI O ECHIPA DIN ROM. ASA CA NU VA OBOSITI SA IMI COMENTAT

tripp
tripp  •  23 Mai 2011, 14:55

hehehe...al dre(Q) manageriat are cUfUreul :)))) pleaca piccolo, si ramin bulevardul, hora,panini,maftei,nuno diogo sau nuno claro :), conducerea astora nu a invatat nimic din sezonul asta. sper ca la anu cUfUreul sa fie prin B, unde ii este locul.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează