FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 3-0

După victoria cu Dinamo, Bawab e convins că oltenii pot bifa unul din cele 6 locuri de play-off: "Cel mai bun meci posibil"

Bawab s-a distrat cu fundașii adverși // Foto: Cristi Preda (Craiova)
Bawab s-a distrat cu fundașii adverși // Foto: Cristi Preda (Craiova)

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2015 00:00

A fost și prima victorie a Săndoi ca antrenor împotriva lui Dinamo, după 4 eşecuri şi două remize.

- Thaer, cum se simte eroul oltenilor după două goluri şi-un assist?
- (se amuză) Vrei să spui că e, de fapt, o triplă, da? Mă simt fericit, cred că acum nimeni nu are ce să-mi reproşeze. A fost un meci special, aşa că şi reuşitele mele sînt speciale.

- Ce poate realiza Craiova în campionat? Pentru că aţi ieşit din Cupa Ligii şi din cea a României.
- Un loc în play-off, pentru început. Putem. Apoi, vom vedea. Şi eu am trecut peste o perioadă nefastă, cred că va urma ceva bun. Mă simt minunat acum. Sper că şi Universitatea va avea o perioadă mai frumoasă, trebuie să fim uniţi şi să ne pregătim bine. Era vital să luăm 3 puncte cu Dinamo, este o realizare că am dat şi 3 goluri.

- Vei rămîne cunoscut şi peste ani pentru acest succes.
- Ştiu cît de mult contează pentru olteni, eu încă nu realizez performanţa. Oricum, vreau să mulţumesc fanilor, au fost al 12-lea jucător, sperăm să fie astfel la toate meciurile de acasă. Cred că pot spune că a fost cel mai bun joc al Craiovei din acest an, cea mai bună partidă posibilă.

1 anfără o săptămînă a trecut de cînd Bancu a suferit o fractură de tibie și peroneu. Olteanul a înscris ieri primul gol de la revenirea pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1700816850147995
Ovidiu Rov  •  26 Octombrie 2015, 18:15
Postat de alternativa.fc pe 26 Octombrie 2015, 09:57

e posibil sa intre craiova in play-off si sa nu intre chiar dinamo., care ar trebui sa fie in faliment acum nu in play-off, doar complicitatea anaf si a unui judecator posibil cu epoleti dar oricum dubios a facut sa scape de faliment. si lichidare mai ales baza saftica luata pe degeaba de la sri. //// in bucuresti ar trebui o alta echipa noua in rosu-negru nu dinamo, idem si la craiova una in rosu-galben specific emblemei olteniei istorice, oltenia fc 1915 prima echipa. iar la bucuresti, bucharest (a existat echipa Bukarester FC numele in germana referit si Bucharester FC .////dar pentru asta trebuie sa dispara echipele departamentale dinamo si universitatea e la fel de departamentala, s-a format la ordin de uniune studenteasca UTC....nu a fost ceva normal asa cum s-a format Oltenia Craiova din fotbalisti care au avut initiativa de a forma o echipa sa joace cu echipele din Bucuresti si Ploiesti in 1915, au dezertat de la Excelsior Craiova echipa unui influent om al craiovei si au inscris echipa Oltenia Craiova la Bucuresti in competitie...

Draga alternativa.fc, poate sunt oameni care te citesc si poate au impresia ca mai scrii si adevaruri... Regiunea aia de care vorbesti tu a fost creata in 1968 deci nici vorba de Oltenia, olteni sau alte prostii de genul. Pana in 1968 o buna parte din actuala regiune a Olteniei facea parte din Regiunea Pitesti respectiv Bucuresti. Deci mai usor cu Oltenia pentru ca este o regiune creata artificial sau mai bine spus pe hartie...

eugen76_pan
eugen76_pan  •  26 Octombrie 2015, 11:57

nu sunt echipe valoroase in liga 1..ar putea lejer sa prinda locul 3 daca ar da dovada de mai multa inteligenta in atac..este echipa cea mai tehnica din liga 1.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  26 Octombrie 2015, 11:56

nu sunt echipe valoroase in liga 1..ar putea leger sa prinda locul 3 daca ar da dovada de mai multa inteligenta in atac..este echipa cea mai thenica din liga 1.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează