FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

După Wesley, Steaua e aproape să mai ia un brazilian din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 20:25

Gigi Becali, patronul Stelei, a explicat în ce condiţii va veni brazilianul Wesley şi a anunţat un alt posibil transfer din Liga 1.

"Ne-am înţeles mai de mult, dar am aşteptat să se încheie campionatul. Mai rămîne să mă înţeleg cu Wesley. Eu vreau să fac contract cu Wesley pe un an şi jumătate. El costă 800.000 de euro plus TVA.

Porumboiu a zis că îi dă 400.000 de euro pe an. Eu îi dau 400.000 într-un an şi jumătate, 200.000 de euro la semnătură şi 180.000 pentru un an şi jumătate. Bicfalvi intră acum în ultimele şase luni de contract, deci din vară ar fi liber. Nu mai trebuie pus la socoteală. Eu oricum pe el am cerut 100.000 astă-vară şi nu mi-a dat nimeni atît pe el.

Eu îl vreau pe Wesley pentru campionat. Cred că un an şi jumătate face faţă la Steaua. Ca să fac faţă în Europa trebuie să am jucători tineri, cum e Chipciu, cu mari calităţi de mari fotbalişti. Uitaţi-vă ce jucători am: Gardoş, Chiricheş, Matei, Brandan, de echip naţională. Brandan e oricum valoros. La mijloc Bourceanu, Prepeliţă, Tănase, Răduţ, Chipciu, toţi jucători de echipă naţională. Şi Răduţ, stai să intre, că îl ia Piţurcă în secunda doi. După aia, fraţii Costea, Rusescu, Tatu, Nikolici, numai jucători valoroşi.

Pe Wesley îl iau pentru că el linişteşte echipa în meciurile tari. Chiar dacă ar fi putut juca în Europa, l-am fi odihnit contra lui Twente. Cred că Machado va mai veni la Steaua, pentru că am o înţelegere cu Walter. A plecat în Brazilia, nu îi convine la Cluj. El vrea la Steaua. Mi-a spus Walter să îl iau şase luni împrumut. Aşa e şi cu Stromajer de la Pandurii. Eu sînt salvatorul fotbaliştilor. Ei nu vin în România decît la Steaua lui Gigi Becali.

Wesley nu e vagabond, îi place băutura, dar nu şi viaţa de noapte. Steaua impune respect, cînd vii la Steaua e altceva. Lasă-l să bea, dacă joacă bine", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Gabriel Machado (22 de ani) a jucat 12 meciuri în acest sezon, marcînd un gol şi primind un cartonaş roşu.

Citeşte şi: Transferul iernii e ca şi făcut » Steaua s-a înţeles cu FC Vaslui pentru Wesley

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
tigruzzu
tigruzzu  •  22 Decembrie 2011, 16:04

Hă-hă-hă! Ciobanul tot cioban!!! Cică "Wesley nu e vagabond, îi place băutura, dar nu şi viaţa de noapte. Lasă-l să bea, dacă joacă bine"!!! Deci, ce avem noi aici? De abia ce a apucat să vorbească de UN POSIBIL TRANSFER, că Jiji l-a şi făcut beţivan pe Wesley! Cum văd că vrea să-l strâmtoreze şi la bani, se poate concluziona exact cum o faceţi în celălalt articol la tema Wesley: TRANSFERUL IERNII E CA ŞI FĂCUT! :-))))))))))))))))))) E bancul finalului de an!

blaustein
blaustein  •  22 Decembrie 2011, 11:42

Eu din cate l-am vazut la TV pe Machado asta, pot sa spun ca-mi place despre el. Stie cu varza si da si goluri. Daca reuseste sa se acomodeze eu cred ca va fi piesa de baza.

nicolaevici
nicolaevici  •  22 Decembrie 2011, 10:31
Postat de luciano86 pe 22 Decembrie 2011, 07:39

L-as prefera pe Eric in locul lui Machado.. chiar si Maicon dar nu Machado...

Ba dar voi ai vreti pe toti ..mai lasati si la Dinamo noi nu avem voie sa luam pe nimeni...!! Eric vrea la viitoarea campioana Dinamo!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează