FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. După Xavi și Mbappe, Gigi Becali l-a găsit și pe noul Hagi : „Eu zic că va fi al doilea geniu în România, după Gică”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 07:21 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 09:58

Deși a spus că nu vrea să mai apară la TV, Gigi Becali, patronul FCSB, a avut joi seară o intervenție în direct și a făcut din nou declarații spectaculoase despre jucătorii săi.

Omul de afaceri l-a lăudat pe mijlocașul Octavian Popescu (18 ani), noul său preferat din echipa lui Toni Petrea, despre care a spus că îl va vinde în străinătate pe o sumă record.

„Eu zic că al doilea geniu care va fi în România, după Gică Hagi, va fi Octavian Popescu ăsta. MM Stoica mi-a zis că e peste toți, la 18 ani. Înseamnă că se numește jucător-fenomen. 

Dacă eu am un jucător de geniu, nu mai spun... Am demonstrat și tot nu credeți. O să fac un transfer de 40-50 de milioane și o să vă închid gura.

Perianu ăsta nu e fenomen, nu e geniu, dar o să vedeți ce joacă el. Nu vreau să-l laud și pe el, vreau să spun doar de Popescu. O să vedeți ce va fi Popescu”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

  • Octavian Popescu a bifat 11 partide în acest sezon pentru FCSB, reușind trei pase de gol.

60.000.000 de euroeste clauza de reziliere pe care o are Octavian Popescu. Acesta câștigă 4.000 de euro pe lună

350.000 de euroeste cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt

De-a lungul anilor, Gigi Becali a comparat jucătorii de la FCSB cu foști sau actuali mari fotbaliști. Pe listă sunt jucători care Ovidiu Popescu (comparat cu Lampard), Florinel Coman (comparat cu Mbappe), Andrei Vlad (supranumit „Messi al portarilor”), Mihai Pintilii (comparat cu Xavi) sau Florentin Matei (comparat cu Maradona).

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre derby-ul primei etape, FCSB - Astra

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV. Șoc în Liga 1: FCSB, minimum 10 zile în carantină?! » Guvernul, DSP-urile și Ministerul Sănătății confirmă pentru Gazetă: „Nu există nicio derogare!”

Gigi Becali n-a mai rezistat! A intrat la TV, după ancheta GSP: „Nu puteam să primim o hârtie oficială. Dar cei de la DSP cu care am vorbit ne-au transmis că la revenirea în țară o să dăm o declarație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
1ianuarie
1ianuarie  •  08 Ianuarie 2021, 14:41

Nu vreau să mai apar la TV ....la știri! Vreau doar în direct. Așa că posturile de TV să-și pregătească echipele de redactori pt a fi pregătiți în orice moment. Atenție,s-ar putea să bateți cărări de munte,să vă întâlniți cu lupii,dar merită,dacă-l întâlniți pe Gigi,o oiță a lui D-zeu,un om blând,neprihănit,de la care aveți ce învăța,de ex cum să furi primul milion! Succesuri.

1ianuarie
1ianuarie  •  08 Ianuarie 2021, 14:34
Postat de iosif_2021 pe 08 Ianuarie 2021, 10:01

Râdeți cât vreți, dar Octavian Popescu va fi un mare fotbalist.

Dacă începe să joace fotbal în sală...vom fi cu lupa pe el!

amicu
amicu  •  08 Ianuarie 2021, 13:15

După mintea ta îngustă Hagi este singurul "geniu" din fotbalul românesc. Au fost mai multe genii, unii dintre ei chiar depasindu-l pe Hagi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează