FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Duru a lămurit de ce nu poate juca Dinamo în cupele europene + Liga 1 poate avea parte de noi depunctări

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2016 09:08

Viorel Duru, directorul Administrației de Licențiere din cadrul FRF, a lămurit problema interzicerii lui Dinamo de a juca în cupele europene.

"Personal, eu am avut o discuție doar informală cu cei de la departamentul licențieri de la UEFA, dar există un înscris al șefului acelui departament, domnul Andrea Traverso, făcut undeva pe la mijlocul lunii martie - deci înainte de luarea deciziilor - prin care se afirma că clubul Dinamo nu poate primi licența pentru sezonul competițional 2016-2017, întrucât a încălcat regula celor 12 luni. Clubul Dinamo a ieșit din insolvență în septembrie", a declarat Duru la Digi.

Oficialul FRF a vorbit și despre criteriile de licențiere pentru sezonul care vine din Liga 1 și spune că există o posibilitate destul de mare să mai existe echipe depunctate.

"Cluburile licențiate din Liga 1 vor trebui să facă dovada la termenele stabilite în regulament - 30 iunie, respectiv 30 septembrie - că datoriile înregistrate până la 30 iunie au fost achitate până la 30 septembrie.

Dacă nu face dovada asta, atunci intră în etapa de monitorizare și trebuie să le achite sau să le plătească integral până la data de 30 noiembrie. Dacă nu, vor fi depunctate exact pe același model ca și la licențiere: 3 puncte pentru datorii către cluburi, 3 puncte pentru datorii către angajați. Cele care sunt sancționate pe licențiere e clar că au o problemă de lichiditate"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
900036066809402
Nicolae Veres  •  01 Iunie 2016, 17:28

Daca as fi in locul lui DURU nu as comenta nimic despre acest episod straniu in loc sa se lupte cu UEFA pentru interesele echipelor le ingroapa inainte de a lua o decizie este o rusine NATIONALA CU PRESEDINTELE LUI.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează