FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dusan Uhrin, impresionat de atitudinea „câinilor”: „Se simțea rău înainte de meci și tot a dat gol!” + Dinamo nu renunță la Cupă

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a apreciat atitudinea și devotamentul echipei în ultimele trei meciuri, trei victorii, dezvăluind că „salvatorul” Jonathan Morsay a înscris chiar și cu probleme medicale.
Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a apreciat atitudinea și devotamentul echipei în ultimele trei meciuri, trei victorii, dezvăluind că „salvatorul” Jonathan Morsay a înscris chiar și cu probleme medicale.

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2021 15:33 / Actualizat joi, 06 mai 2021 16:25

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a apreciat atitudinea și devotamentul echipei în ultimele trei meciuri, trei victorii, dezvăluind că „salvatorul” Jonathan Morsay a înscris chiar și cu probleme medicale.

Toată suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare în acest moment lui Dusan Uhrin, 53 de ani, care a scos echipa din zona retrogradării, după o lungă perioadă neagră, „câinii" fiind în poziția, cu trei etape înainte de final, să depindă doar de rezultatele lor pentru a se salva direct. 

Dinamo are un nou meci capital, acasă, cu Hermannstadt, iar antrenorul ceh a stat de vorbă cu Gazeta Sporturilor pentru a le prezenta suporterilor situația la zi din cantonamentul de la Săftica și cum vede el situația pe acest final de sezon, în care clubul își joacă istoria.

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo: „Avem 40% șanse la finala Cupei, dar pe mine mă interesează campionatul”

  • „Treaba nu e gata, nu suntem în zona de siguranță pentru a ne putea relaxa. Eu le-am explicat simplu jucătorilor unde suntem și unde trebuie să ajungem. Acum, da, noi ne putem scrie istoria, nu depindem de alte rezultate. Vreau atitudine, devotament și mai multă concentrare"
  • „Nu doar Dinamo, toate echipele din vecinătatea noastră luptă pentru supraviețuire, toți jucăm din trei în trei zile. Le-am cerut concentrare maximă câteva săptămâni la tot, de la antrenamente la meciuri și la viața extrasportivă. Să considere că nu am realizat nimic. E în regulă că acum ei cred mai mult, că au mai multă încredere în ei, suntem mulțumiți, dar nu fericiți”
  • „La Iași, nu am jucat prea bine în prima parte, dar sunt satisfăcut pentru repriza secundă. Putem arăta mai bine în meciurile care vin”
  • „Eu mă simt bine pentru Dinamo, dar eu nu pot spune că mă simt foarte bine. Când vom fi în zona de siguranță, atunci da, voi fi bine. Încă am probleme cu somnul, însă voi mai rezista câteva săptămâni, nicio problemă
  • „Lui Morsay i-a fost rău înainte de meci, i-am zis că există posibilitatea de a-l folosi și să-l scot apoi pe final de partidă, ceea ce s-a întâmplat. Pur și simplu, a avut o indispoziție. Important e că a dat gol, l-am scos, joi a făcut antrenament normal, este în regulă. Mă bucur că lumea a început să-l aprecieze, eu vreau ca fiecare jucător în parte să fie lăudat, ca toată echipa să culeagă aplauze. El este „aripă”, sper să-i găsim cea mai bună poziție de a da randament în sistemul cu doi jucători ofensivi”
  • „Răuță e singurul jucător cu probleme medicale, eu am speranțe că-l vom putea folosi, poate la ultimul meci, poate în finala Cupei României, vom vedea exact la începutul săptămânii viitoare”
  • „Cupa României este un obiectiv major, dar acum mă gândesc doar la campionat, la meciul de sâmbătă cu Hermannstadt. Apoi, vom vedea ce va fi pentru returul cu Astra. Oricum, noi avem șanse 40 la sută, în mod realist, la finala Cupei, asta neînsemnând că renunțăm. Doar că mereu o iau pas cu pas, meci cu meci, ori primul e cel cu Hermannstadt”

1-0a fost scorul cu care Astra a învins Dinamo în meciul tur al semifinalelor Cupei României

13 meciurifără victorie, cu doar 3 puncte și 4 goluri înscrise, înaintea seriei de 3 succese consecutive, când Dinamo a marcat câte două goluri pe partidă

Dusan Uhrin, impresionat de atitudinea „câinilor”: „Se simțea rău înainte de meci și tot a dat gol!” + Dinamo nu renunță la Cupă
Jonathan Morsay (în alb-roșu) este unul dintre nou-veniții la Dinamo

2 goluria marcat Morsay în ultimele două meciuri, în care a sosit de pe bancă. În rest, mai strânsese 10 partide, în care nu reușise nimic pozitiv

Fanii sper că observă faptul că luptăm și pentru ei, pentru orgoliul lor, le mulțumim pentru sprijinul financiar și moral, să fie siguri că echipa va da totul pentru a încheia sezonul cu bine
Dusan Uhrin, antrenor Dinamo 

Fotbalul e imprevizibil, poți prinde perioade bune și perioade proaste, noi le-am parcurs, acum trebuie să ținem cu dinții să continuăm cu rezultate pozitive fiindcă nu va fi gata până la fluierul de final al ultimului meci
Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Speech-ul lui Marius Niculae: „Orgoliu și istorie”

Fostul golgeter al roș-albilor, Marius Niculae, le-a ținut zilele trecute un discurs jucătorilor dinamoviști la Săftica. Acum, „Săgeată” îi laudă pe fotbaliști, după ce i-a criticat în trecut: „Au dat dovadă de caracter în ultimele trei partide. Au acum o șansă imensă, dacă vor câștiga contra celor de la Hermannstadt, se vor salva direct. Și sunt în cărți și pentru finala Cupei, pentru că Dinamo este în formă bună, spre deosebire de Astra. Au fost multe probleme la echipă, care nici nu se știu în media, dar jucătorii au trecut peste ele. Eu le-am zis direct, trebuie să se respecte ca jucători, în primul rând, și să nu intre în istoria neagră a lui Dinamo”.

Sorin Colceag: „Se pune foarte multă presiune pe Cătălin Hîldan jr.” » Noi informații de la „satelitul” lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

De ce și-a ratat Daminuță cariera » Interviu șocant: „Am avut prime de instalare de milioane, dar eu nu am văzut niciun euro” + avertisment pentru jucători: „Nu vă luați impresari manglitori!”

Dusan Uhrin Jr. a dezvăluit marea schimbare de la Dinamo: „Aici am lucrat și se văd progrese”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  06 Mai 2021, 23:46
Postat de Cosmin Bajescu pe 06 Mai 2021, 17:26

Dinamo si-a “jucat istoria” anul trecut, cand a retrogradat din punct de vedere sportiv. Doar sprijinul unor indivizi de la Casa fotbalului a facut ca aceasta echipa sa fie si acum in Liga 1

cu 5 meciuri in minus fata de restu ?? Ba da matematician esti, ai facut scoala cu femeia de servici ?

creeperno290
creeperno290  •  06 Mai 2021, 22:40

Ne pregatim de conference league

bjk86
bjk86  •  06 Mai 2021, 21:46
Postat de mircea.b pe 06 Mai 2021, 21:08

Lasa-l ca e p r o s t si nu înțelege!

Nu crezi ca jignesti cam usor si total fara motiv pe cineva care nici macar nu a vb cu tine?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează