FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin, aproape de demitere la Dinamo! Ședință fulger la 12 noaptea + ce a răspuns Negoiță

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 15:35

Situația de la Dinamo din prezent nu este deloc roz. „Câinii” vor participa în play-out pentru al treilea an consecutiv. Cu atât mai mult, dinamoviștii au început a doua parte a sezonului cum nu se putea mai rău: au pierdut cu nou - promovata Clinceni (scor 0-1).

Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, a fost extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat cu Clinceni. Conform Prosport, Prunea l-a sunat pe Uhrin după miezul nopții și i-a transmis antrenorului că ar fi bine să plece, pentru că echipa nu merge! Prunea a considerat că acest șoc ar trezi jucătorii.

Prunea și-a continuat demersul și l-a apelat pe finanțatorul Ionuț Negoiță, care i-a transmis managerului general că ar fi mai bine să vorbească cu suporterii înainte să ia o decizie. „Eu nu vreau să plece Uhrin. Am încredere în el, dar discută acest subiect cu suporterii. Ei decid acum”, ar fi zis Negoiță, conform sursei citate. 

Liderii galeriei dinamoviste au fost sunați de Prunea a doua zi, însă cei doi i-au transmis fostului portar că nu acceptă ca antrenorul ceh să fie demis. Așadar, Uhrin își păstrează locul pe banca tehnică, cel puțin pentru moment.

11 victoriiare Dinamo cu Uhrin pe bancă, în 24 de meciuri

Adi Mihalcea, varianta de rezervă

Prosport notează că în cazul demiterii lui Uhrin, Adrian Mihalcea (43 de ani), fost atacant la Dinamo între anii 1996 și 2001, dar și în sezonul 2004/2005, l-ar fi înlocuit pe Uhrin.

Mihalcea a fost secundul lui Cosmin Contra la echipa națională.

+13 FOTO

4 trofeea câștigat Mihalcea în tricoul lui Dinamo: trei cupe ale României (2000, 2001 și 2005) și un campionat (2000)

Vezi și:

Dusan Uhrin merge tot pe ai lui! Cehul nu-i scoate din echipă pe gafeurii Kostrna și Skovasja

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  03 Martie 2020, 09:58
Postat de magic4ever pe 02 Martie 2020, 22:25

Uhrin este un antrenor mediocru si trebuie demis urgent pentru ca a nu a îndeplinit obiectivul, calificarea în play off dupa ce a reusit sa se încurce si sa piardă cu Clinceni,Sepsi,Hermanstadt si Botosani....Acum a pierdut iar cu modesta Clinceni, trebuie demis urgent sa nu fim eliminăti si din cupa si sa intrăm în hora retrogradarii...DEMISIA UHRIN!

Era greu de indeplinit'obiectivul' cand a preluat echipa de pe ultimul loc, cu 3 puncte in 6 meciuri. Iar cu Clinceni nu s-a pierdut in campionatul regulat. Ce ne-a tras in jos complet a fost ultima saptamana din toamna cand am pierdut 3 meciuri la rand. E adevarat ca cel cu Sepsi a fost o golanie a arbitrului care ne-a refuzat la 0-0 sau 1-0 un penalty superclar si o eliminare de la Sepsi (faza identica la Man Utd-Bruges saptamana trecuta in EL, arbitrul acolo a luat deciziile corecte). Poate cu 3 puncte in meciul ala, mergeam cu alta atitudine si la Botosani. Plus Nistor care nu stia ce sa faca sa plece mai repede si mi se pare ca a cam fortat eliminarea din acelasi meci cu Sepsi. Daca nu trag toti la caruta, antrenorul ce sa faca? Plus ca echipa in iarna in loc sa fie intarita, a fost slabita si mai mult!

maccsero
maccsero  •  02 Martie 2020, 23:22

Dacă la Динамо conduc liderii galeriei, e perfect: urmează dispariția definitivă din fotbalul românesc. Am așteptat 75 de ani eliberarea de sub ocupație, bine că se termină!

creeperno999
creeperno999  •  02 Martie 2020, 22:55

Daca pierdem maine sa plece uhrin

Vezi toate comentariile (37)
Comentează